Ünlü isimlerin akıl hocalarını duyunca şaşıracaksınız!

Son yılların hit parçalarına isimlerini yazdıran Demet Akalın ve Murat Dalkılıç'ın parça seçimlerini ilginç bir metotla yaptıkları ortaya çıktı.

resim yok
11 Aralık 2013 - 13:06
Magazin

Son yılların hit parçalarına isimlerini yazdıran Demet Akalın ve Murat Dalkılıç'ın parça seçimlerini ilginç bir metotla yaptıkları ortaya çıktı.

 

Akalın şarkıları manikürcüsüne, Dalkılıç ise önce kuaförüne dinletiyor.

Pop müziğin iki ünlü ismi Demet Akalın ve Murat Dalkılıç'ın akıl hocalarının kuaförleri olduğu ortaya çıktı.

 

ÖNCE MANİKÜRCÜSÜNE!

Akalın pop müzikte yükselmeye başladığı yıllardan bu yana hit şarkılarını önce manikürcüsüne dinletiyor.

Ünlü şarkıcı manikürcüsünden onay aldıktan sonra şarkıları albümüne alıyor. Demet Akalın'ın ardından Murat Dalkılıç'ın da aynı yolu izlediği hatta kuaföründen şarkı aldığı ortaya çıktı.

 

KUAFÖRÜ SÖZ YAZDI!

Şubat'ta çıkacak yeni albümünde kuaförünün yazdığı bir şarkıya yer vereceğini söyleyen Dalkılıç;

 

Daha önce birçok şarkımı kuaförüme dinletmiştim. Kendisi de söz yazmış. Çok beğendim ve hemen besteledim. Yeni albümümde o şarkıyla çıkış yapacağım'' dedi.

 

UCUZA KAPATTI

Yakışıklı popçu böylece astronomik ücretler talep eden ünlü bestecilerin yerine kuaföründen beste alarak işi de ucuza kapatmış oldu. Dalkılıç yeni albümü hakkında;[reklam]

'''Hareketli şarkılardan oluşuyor. Hep kendimi çocuk gibi hissettiğim için hareketli şarkılara yer verdim. Sadece bir tane slow parça koyduk'' diye konuştu.

 

BARIŞMIŞLARDI

Demet Akalın, geçtiğimiz hafta kavga ettiği sunucu Özlem Yıldız'la canlı yayında barışmıştı. Yıldız'a arkadaşının doğum gününe kendisini davet etmediği için ''Çok gezenin ayağına b.k bulaşır ama sen baştan aşağı sıvanmışsın'' yazan Akalın geri adım atmıştı.

 

Kanaltürk'te yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Özlem Yıldız, Demet Akalın defterini kapadığını söylemişti. Bu sözlerin ardından programa telefonla bağlanan Akalın, ''Ben o sözleri Özlem'e yazsaydım açık açık söylerdim. Aslında mevzu Özlem değildi. Doğum günü partisi Emel Acar'ın evinde yapılacak dendi.

 

Sonra bir öğrendim ki Sezen'in evindeymiş. Çok üzüldüm. Özlem arada kaynadı. Ağzımın ayarı yoktur benim. Özlem kendini kahredip üzülmesin. Ona sarılacağım yeri çok iyi biliyorum'' demişti.

 

 

REKOR YILBAŞI ÜCRETLERİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin