Ünlü isimlerin alışveriş keyfi!

Mehmet Aslan, Demet Akalın, Aytaç Kara ve Oğulcan Çağlayan gibi isimler alışveriş yaparken objektiflere yansıdı.

Berfin Sengil
26 Nisan 2024 - 09:14
Magazin

MEHMET ASLAN

Yakışıklı oyuncu Mehmet Aslan, geçtiğimiz gün İstinyePark’ta görüntülendi. Son yıllarda siyasete atılarak adından sıkça söz ettiren Mehmet Aslan, mağazaları dolaştıktan sonra kendisini görüntüleyen muhabirlerle de sohbet etti.

Aslan, “Siyaset yoğun bir iş, sürekli koşturuyorum. Bugün de bir arkadaşımın doğum günü için hediye almaya geldim” dedi.

DEMET AKALIN

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, önceki gün İstinyePark'ta görüntülendi. Alışveriş turuna gelen Akalın, Survivor All Star birleşme partisi için gittiği Dominik’te çok eğlendiğini ve çok güzel ağırlandığını söyledi.

Yeni şarkısı “Karıştırıcam Uykularını”nın da müzik listelerine iyi bir giriş yaptığını söyleyen Akalın, “Her şey güzel gidiyor, keyfimiz yerinde çok şükür” dedi.

OĞULCAN ÇAĞLAYAN - AYTAÇ KARA

Kasımpaşaspor’un başarılı oyuncuları Aytaç Kara ve Oğulcan Çağlayan, geçtiğimiz gün Vadistanbul’da görüntülendi. Öğle saatlerinde alışveriş merkezine gelen iki yakın dost, dünya çapında ünlü mağazaları gezerek alışveriş yaptılar.

Ünlü futbolcular, araçlarını beklerken yanlarına gelen futbolseverlerle de ilgilendi ve bol bol fotoğraf çektirdiler. Ardından ikili, vedalaşıp alışveriş merkezinden ayrıldılar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin