Ünlü ismin kusursuz giyiminin sırrı ortaya çıktı!

Cambridge Düşesi Catherine'in, yakın arkadaşı Emilia Jardine- Paterson sayesinde kusursuz giyim tercihlerinde bulunduğu ortaya çıktı.

resim yok
26 Kasım 2013 - 10:30
Magazin

Kusursuz giyiminin sırrı ortaya çıktı!

 

Arkadaşı stil danışmanı oldu.

 

KUSURSUZ GİYİM

Cambridge Düşesi Catherine'in, yakın arkadaşı Emilia Jardine-Paterson sayesinde kusursuz giyim tercihlerinde bulunduğu ortaya çıktı.

 

TEK BİR HATA BİLE YAPMADI

İngiltere Prensi William ile evlenen Cambridge Düşesi Catherine, nişanlandıklarının dünyaya açıklandığı günden bu yana giyim konusunda tek bir hata bile yapmadı.

Trendleri takip eden ancak klasik ve uyumlu bir giyim anlayışı benimseyen Catherine'in bu kadar başarılı bir şekilde giyinmesinin ardında hep bir stil danışmanı olduğu konuşuluyordu.

Ancak bugüne kadar bu kişinin kim olduğu bilinmiyordu.

 

İŞTE O KİŞİ!

Ancak In Touch dergisi; uzun zamandır arkadaşı olan sosyetik güzel Emilia Jardine-Paterson'ın, Catherine'in stil danışmanlığını da yaptığını yazdı.

 

NELER YAZDI?

Catherine'in, Prens William ile nişanlandıklarının açıklandığı güne kadar tek bir şık kıyafetinin basında yer almadığı ve giyim konusunda çok başarısız olduğu yorumunda bulunan dergi şunları yazdı:[reklam]

"Catherine, sonradan zengin olan bir ailenin kızı. Giyim konusunda çok başarısızdı.

Oysa yakın arkadaşı Emilia her zaman cemiyet hayatının şık isimlerinden biri oldu.

Catherine de yıllardır Emilia'nın giyim tarzını beğeniyordu. William ile nişanlanmadan önce, ondan stil danışmanı olmasını istedi. Emilia bu teklifi kabul etti.

Emilia, Catherine'in sade ve uyumlu bir şekilde giyinmesini sağlıyor.

Fiziği çok düzgün olan Catherine de Emilia'nın seçimlerini kusursuz bir şekilde taşıyor."

 

 

İSTANBUL'DAN RUSSELL BRAND GEÇTİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin