Babasının heykeline model oldu!

Babası Barış Manço'nun heykeli için modellik yapan Doğukan Manço, "Babamla proporsiyonlarımız ve ellerimiz aynı" dedi.

resim yok
26 Kasım 2013 - 10:16
Magazin

Babası rahmetli Barış Manço'nun heykeli için modellik yapan Doğukan Manço, "Babamla proporsiyonlarımız ve ellerimiz aynı" dedi.
 

Ünlü sanatçının oğlu üç saat hiç hareket etmedi!

 

Detaylar şöyle:

 

MODELLİK YAPTI

Doğukan Manço, önceki gün babası Barış Manço'nun heykeli için modellik yaptı.

 

KALIP ÇIKARTTIRDI

Manço, 14 yıl önce hayatını kaybeden babasının müzeye konacak heykeli için kalıp çıkarttırdı.

 

INSTAGRAM'DAN PAYLAŞTI

Yaklaşık üç saat süren kalıp çıkarma işlemi sırasında hiç hareket etmeyen Doğukan Manço, daha sonra çalışmanın sonuçlarını Instagram'da takipçileriyle paylaştı.

 

'BİRBİRİMİZE ÇOK BENZEMEYİZ'

Doğukan Manço, bu projede yer almasının nedeni şöyle anlattı:

"Babamla birbirimize çok benzemesek de proporsiyonlarımız ve ellerimiz aynı. Bu nedenle projede yer aldım."

 

ŞAŞIRTTI

Ancak çalışmayı görenler, baba-oğul arasındaki benzerlik karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

 

MANÇO'NUN KARİYERİ

1981 de Belçika da dünyaya gelen Doğukan , 2 kuşak boyunca müzisyen bir aile içerisinde büyümenin etkisi ve çevresi sayesinde müziğe karşı ilgisini çocuk yaşta farketmişti.[reklam]

O yıllarda kaset çalarlar ile remix yapmaya çalışan Doğukan yıllar sonra DJ olma hayalinin ilk adımını 2008’de babası “Barış Manço” adına düzenlediği bir anma etkinliğinde attı.

 

1998-2000 yılları arasında radyo programcılığı yaptıktan sonra yurt dışındaki eğitiminden dolayı bir süre ara verip 2007’de yeniden radyoya geçiş yapan Doğukan, 2008-2010 yılları arasında sadece Barış MANÇO anma etkinliklerinde ve sosyal sorumluluk projelerinde DJ lik yapmaya başladı.

 

2011 yılı itibariyle profesyonel DJ olarak festival ve çeşitli organizasyonlarda yer almaya başlayan DJ Doğukan Manço, popüler müziğin yanı sıra Tech house ağırlıklı olmakla beraber Mançomix adını verdiği kendi remixlerinin bulunduğu performanslarını hem Türkiye ve yurt dışında sergilemeye devam ediyor.

 

 

ÜNLÜ SANATÇININ OĞLU OYUNCULUK YOLUNDA! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin