Ünlü modacı Nur Yerlitaş öldü mü?

Ekranların sevilen ismi Nur Yerlitaş, hayatını kaybetti.

Merve Mutlu
27 Nisan 2020 - 16:17
Magazin

Başarılı bir modacı ve olan ve jüri üyesi olarak katıldığı yarışma programı ile de ekranların da sevilen isimlerinden biri haline gelen Nur Yerlitaş hayatını kaybetti. 

20-04/27/nur-yerlitas.jpg

Ekranların bilindik ismi olan ve ünlü isimlere diktiği elbiselerle adından sıkça söz ettiren Nur Yerlitaş, beyin kanseri teşhisinin konulmasının ardından geçtiğimiz yıl beyin ameliyatı olmuştu. 64 yaşındaki Yerlitaş'ın oldukça zayıflamasına neden olan bu hastalığın ardından ünlü isimden üzücü haber geldi. Oldukça zor zamanlar yaşayan modacı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Modacı ölümünden 19 saat önce Instagram hesabından "Bakma bana öyle, baktığın yerdeyim. Bende kal" diye yazmış, Ajda Pekkan da bu paylaşıma "Canım Nurcuğum, seni çok özledim" yanıtını vermişti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin