Netflix'te Mayıs ayında neler var?

Netflix'in Mayıs ayı içerik planı belli oldu.

Merve Mutlu
27 Nisan 2020 - 15:12
Gündem

Dünyaca ünlü dijital içerik platformu Netflix, Mayıs ayının göz kırptığı şu günlerde yeni ayın içerik planını paylaştı. Karantina nedeniyle evde olduğumuz ve televizyon dizilerinin de yayında olmadığı şu günlerde Mayıs ayının Netflix içerik planı şöyle;

Hollywood

20-04/27/holly.png

2. Dünya Savaşının ardından kendilerine sinema sektöründe yer bulmaya çalışan bir grup aktör ve yapımcının hikayesini konu alan yapım, Hollywood'daki ırk, cinsellik ve cinsiyet üzerine de ön yargılara ve haksız sistemlere karşı farklı bir bakış açısı sunuyor. Hollywood'un altın çağının yıldızlı perdesi arkasında neler olduğunu gözler önüne sürecek olan proje 1 Mayıs'ta yayında olacak.

All Day and a Night

20-04/27/all-day.png

Siyahilerin yaşadığı ayrımcılığı ekranlara taşıyan Netflix, aynı tonlarda bir başka proje ile daha izleyicilerin karşısına çıkacak . Başrollerinde Jeffrey Wright ve Ashton Sanders’ın yer aldığı dizi, babası gibi bir gangster olmak istemeyen ancak çevresi yüzünden suça itilen ve hapse düşen bir gencin hikayesini konu alıyor ve 1 Mayıs'ta izleyici ile buluşuyor. 

The Gentlemen

20-04/27/gentlemen.png

Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding ve Colin Farrell gibi dev isimleri bir araya getiren film, Londra'da uyuşturucu satıcılığı yapan Amerikan asıllı Mickey Pearson’ın emekli olmak istemesinin ardından yaşanan olayları aksiyon - komedi türünde izleyici ile 5 Mayıs'ta buluşturmaya hazırlanıyor. 

Spider-Man: Homecoming

20-04/27/spider.png

7 Mayıs'ta Netflix'te yayında olacak olan bir diğer proje de Tom Holland’ın baş rolünde yer aldığı ilk Spider-Man spin-off’u olan Spider-Man: Homecoming, okul hayatına alışmaya ve sıradan biri gibi yaşamaya çalışan Peter Parker'ın Vulture'a karşı mücadelesini konu alacak.

The Eddy 

20-04/27/eddy.png

Netflix'in yeni orijinal dizilerinden biri de zor durumda olan barın sahibini, orkestrasını ve şehirde karşılaşacakları tehlikeleri konu alan çok kültürlü bir mahallede geçen The Eddy dizisi olacak ve 8 Mayıs'ta izleyici ile buluşacak. 

White Lines

20-04/27/white-lines.png

Manchester’lı bir DJ’in İbiza’da gizemli bir şekilde kaybolmasından yirmi yıl sonra ortaya çıkan cesedi ile başlayan olayları konu ediniyor. Bu gizemin ardından kız kardeşinin de sır perdesini aralamak için yalanlarla dolu gece kulüplerine girmesini anlatacak olan dizi 15 Mayıs'ta izleyici ile buluşacak. 

80 Günde Devri Alem

20-04/27/80.png

Jules Verne tarafından kaleme alınan ve aynı adlı romandan beyaz perdeye uyarlanan 80 Günde Devri Alem, Jackie Chan, Steve Coogan ve Cécile de France’ın yer aldığı proje 21 Mayıs'ta yayında olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin