resim yok
20 Aralık 2013 - 11:09
Magazin

Hollywood'un külkedisi!

Bir zamanlar çok da ortada görünmek istemeyen ve silik bir imaja sahip olan Jennifer Lawrence, bir yıl içinde daha seksi ve iddialı bir görünüme büründü.


Hollywood'da son dönemde en çok beğeni kazanan yıldızlardan biri, hiç kuşkusuz Jennifer Lawrence.

 

BÜYÜK DEĞİŞİM!

Genç oyuncu, son filmi 'The Hunger Games: Catching Fire'ın galalarında giydiği kıyafetlerle ve yeni saç kesimiyle son bir yıl içinde ne kadar değiştiğini ortaya koyuyor.

 

ŞÖHRET İÇİN GEREKLİ

Bir yıl öncesine kadar verdiği röportajlarda;

"Kesinlikle daha zayıf ya da daha farklı görünmek istemiyorum. Hayatıma olduğum gibi devam edeceğim" diyordu.

Ancak katıldığı galalar, Lawrence'ın geçirdiği değişimin tam bir ispatı.

 

YENİ PROGRAM

Kendisine yeni bir spor hocası tutan, stil ve güzellik ekibini baştan aşağıya yenileyen Lawrence, yakın çevresine artık daha iddialı görünmek istediğini söylüyormuş.

In Touch dergisi, Lawrence hakkında şu yorumu yaptı:

"Jennifer, şöhretinin artmasıyla insanların kendisinden daha çok şey beklemeye başladığının farkında. Zor bir dönemden geçiyor.

İyi bir stilistle ve doğru markalarla çalışması; marka imajının daha güçlü olmasını sağlayacağının farkında.

 

''PERÇİNLEMEK ZORUNDA''

Jennifer gençliğini ve güzelliğini; şöhretini perçinlemek için kullanmak zorunda."

Jennifer Shrader Lawrence; Oscar, Altın Küre, SAG sahibi ABD'li aktristir. Kariyerindeki en bilinen rolleri Silver Linings Playbook filmindeki Tiffany Maxwell ve Açlık Oyunları filmindeki Katniss Everdeen'dir.

Lawrence, En İyi Kadın Oyuncu Oscarı'nı kazanan en genç 2. kişidir.[reklam]

SON FİLMİNİN ÖZETİ

Katniss Everdeen'in distopik ve bir o kadar da despotik dünyada geçen hayatta kalma hikayesi, serinin ikinci filminde de devam ediyor. Katniss ve yoldaşı Peeta 74. Açlık Oyunları'nı kazandıktan sonra sorunsuz bir şekilde evlerine dönmeyi başarırlar. Ancak bu galibiyet her şeyden önce Zafer Tutu yapmalarını gerektirmektedir. Her bölgeyi ayrı ayrı ziyaret ettikleri bu yolculuk sırasında Katniss, büyük bir ayaklanmanın ilk işaretlerine şahit olur. Başkaldırmanın ilk ipuçlarını gören Başkan Snow ise direnişi engelleyecek çareler aramaya başlar.

Yeni Açlık Oyunları ile ilgili beklenmedik 'sürprizler' tasarlayan Snow 75. yılını kutlayacak Açlık Oyunları'nda, 25 yılda bir düzenlenen Çeyrek Asır Oyunları'nın (Quarter Quell) üçüncüsünün yapılacağını duyuracaktır. Galibiyetinin tadına dahi varamadan yeni bir hayatta kalma mücadelesine sürüklenen Katniss bu kez Açlık Oyunları'nın en yeteneklileri ve zekileri arasında hayatta kalmak için savaşacaktır.

Tüm dünyada büyük yankı uyandıran Açlık Oyunları serisinin ikinci filminde kadroda yine Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson ve Woody Harrelson yer alırken yönetmen koltuğunda bu sefer ilk filmden farklı olarak Francis Lawrence oturuyor.

 

 

LADY GAGA HANGİ TÜRK SANATÇIDAN İLHAM ALMIŞ? İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin