Ünlü oyuncu babasına veda etti

Oyuncu ve profesyonel rüzgar sörfçüsü Çağla Kubat'ın babası Murat Kubat hayatının kaybetti. Çağla Kubat duygusal bir mesajla babasına veda etti. İşte Kubat'ın babasına vedası...

Berfin Sengil
12 Ocak 2024 - 14:25
Magazin

Oyuncu Çağla Kubat'ın babası Murat Kubat'ın hayatını kaybettiği duyuruldu. Kötü haberi sosyal medyadan açıklayan Çağla Kubat, duygusal bir notla paylaşımını gerçekleştirdi.

Süper Kahramana Veda

Çağla Kubat paylaşımının altına şu notu düştü:

"Yokluğun henüz başlamışken anladım ki insanın süper kahramanına vedası hiçbir acıya benzemiyormuş. Geriye hep güzel anılar kaldı hatırlanacak ve muhteşem bir baba hatırası hayatımın her döneminde bana kattıkları için teşekkür edilecek.

Her zaman dürüst, adil yardımsever, etrafına hep huzur veren ve çok sevilen, tüm canlıları seven ve kollayan, ailesine bağlı fedakar… Senin gibi bir babam olduğu için kendimi hep çok şanslı hissettirdin. Seni şimdiden özlerken bir gün buluşacağımızı bilmekten güç alacağım. Huzur içinde uyu benim canım babam"

Çağla Kubat'ın babası Murat Kubat'ın cenazesi 13 Ocak Cumartesi günü, İstanbul Zincirlikuyu Camii’nde kılınacak ikindi namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin