FOX’un sevilen dizisi ‘Şahane Hayatım’a Cansel Elçin konuk oluyor!

FOX’un Ay Yapım imzalı dizisi ‘Şahane Hayatım’a Cansel Elçin konuk oluyor. Peki Şahane Hayatım 10. bölümde neler oldu? Şahane Hayatım 11. bölümde neler olacak? Şahane Hayatım 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Şahane Hayatım dizisinin konusu ne? Şahane Hayatım dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Şahane Hayatım dizisi nerede çekiliyor? Cansel Elçin kimdir?

Volkan Usta
12 Ocak 2024 - 14:54
Kültür Sanat

Entrika ve heyecan dolu hikayesiyle izleyicileri her bölüm ekran başına kilitleyen FOX’un Ay Yapım imzalı dizisi ‘Şahane Hayatım’a bu hafta yeni bir isim daha konuk oluyor. Geçtiğimiz hafta kadroya konuk olarak dahil olan Ece Uslu’dan sonra bu hafta heyecanla beklenen yeni bölümde Cansel Elçin ‘Ahmet’ karakteriyle izleyicilerle buluşacak.

Kadrosunda Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Timur Acar gibi başarılı isimlerin buluştuğu Şahane Hayatım dizisinin hikayesinde heyecan giderek yükseliyor. Şebnem, Onur, Mesut ve Melisa cephesinde durumlar iyice karışırken geçtiğimiz hafta diziye konuk olarak katılan Ece Uslu’nun ardından bu hafta da diziye ‘Ahmet’ karakteriyle Cansel Elçin konuk oluyor. Uslu’nun hayat verdiği ‘Ece’ Şebnem’in hayatının kötü gidişine farklı bir yön verirken ‘Ahmet’in olayların seyrini nasıl etkileyeceği sorusu ise yeni bölümde cevap bulacak.

 ‘Şahane Hayatım’ her çarşamba saat 20.00’de FOX’ta.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin