Ünlü oyuncu daha fazla dayanamadı! İlk kare geldi!

Şükrü Özyıldız ile Sibil Çetinkaya aşkı bilinse de çift, sosyal medya hesabından birlikte paylaşım yapmıyordu. Bu durumu bozan ilk isim Şükrü Özyıldız oldu. İşte ikilinin birlikte ilk karesi...

Berfin Sengil
01 Şubat 2024 - 14:45
Magazin

Geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başladıkları öne sürülen ve ardından el ele görüntü verip ilişkilerini gizlemeyen oyuncu Şükrü Özyıldız ile fenomen Sibil Çetinkaya, sosyal medyada birlikte yer almıyordu.

Nazar değmesinden mi korktukları yoksa aralarında bu yönde bir anlaşma mı olduğu bilinmeyen Özyıldız ile Çetinkaya, ortak arkadaşları ile bir organizasyon için İsviçre St. Moritz’e gitti.

Bu tatil sırasında Şükrü Özyıldız da sosyal medya diyetini bozarak sevgilisiyle bir kareleri paylaştı. Sibil Çetinkaya'yı omzuna alan başarılı oyuncu, bu görüntüyü hesabından paylaşarak fotoğraf paylaşmama kuralını bozmuş oldu.

Sibil Çetinkaya ise yaptığı paylaşımlarda halen Şükrü Özyıldız'ın yüzünü gizlemeyi tercih ediyor.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin