Ünlü oyuncu Enis Arıkan artık sunucu oluyor!

Son dönemlerde yıldızı oldukça parlayan Enis Arıkan, yeni bir programın sunucusu olmaya hazırlanıyor. İşte detaylar..

Merve Mutlu
13 Mart 2019 - 13:40
Magazin

Başarılı ve oldukça sevilen oyuncu Enis Arıkan, şimdiye kadar birbirinden başarılı yapımlarda rol alan bir oyuncu. Ancak yıldızının bu kadar parlamasına neden olan şey ise Jet Sosyete dizisinde canlandırdığı Tony karakteri oldu. Sosyal medyayı da aktif ve başarılı bir şekilde kullanan Enis Arıkan, şimdilerde sunuculuk yapmaya hazırlanıyor. 

19-03/13/alice-enis.jpg

Bir süredir Zorlu Center'da gerçekleşen Alice Müzikali'nde Serenay Sarıkaya, İbrahim Selim, Merve Dizdar, Şükrü Özyıldız ve Ezgi Mola ile birlikte rol alan ve başarılı performansıyla da oldukça sevilen Arıkan, Medyapım'ın Kanal D ekranları için hazırladığı 'All Together Now' adlı şarkı yarışmasının uyarlaması olan programda sunucu olacak. 

Programda müzikle ilgili 100 kişiden oluşan oldukça renkli bir jüri ekibini performanslarıyla koltuklarından kaldırarak şarkıya eşlik ettirmeye çalışacak olan yarışmacılar, Enis Arıkan'ın renkli sunumu ile sahnede yerlerini alacak. İsmi henüz paylaşılmayan projenin jüri üyelerinin arasında, Metin Arolat, Ferman Akgül, Gülçin ve sosyal medya fenomeni Caner Çalışır gibi ünlü isimlerin de olduğu da paylaşılan diğer bilgiler arasında. 

19-03/13/arikan-enis.jpeg

Özellikle O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında, Sertap Erener'in seslendirdiği "Everyway that I can" adlı şarkı ile sergilediği performansın ardından popüleritesi artan Enis Arıkan, bu yarışma programı ile çok uzun bir dönem ekranlardaki yerini koruyacak gibi görünüyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin