Okan Bayülgen ekranlara geri dönüyor!

Ekranlarda uzun süre fırtınalar estiren ekran yüzü Okan Bayülgen yeniden televizyon dünyasında olacak. İşte detaylar..

Merve Mutlu
13 Mart 2019 - 13:39
Magazin

Türkiye televizyonculuğunun önemli isimlerinden biri olan Okan Bayülgen, Televizyon Makinası, Makina, Disko Kralı, Medya Kralı, Muhabbet Kralı, Kral Çıplak ve Zaga isimleriyle, yıllarca reyting rekorları kıran şov programlarına imza atmıştı. Uzun bir süre televizyondan uzak kalan Bayülgen şimdi yeniden ekranlara dönüyor.

19-03/13/bayulgen.jpg

İş insanı Necat Gülseven’in sahibi olduğu 3N Medya, kısa bir süre önce Balıkesir’de yayın yapan TV100’ü satın almış ve kanalı ulusal yayın yapan bir haber kanalına dönüştürmek için harekete geçmişti. Okan Bayülgen de uzun bir aradan sonra izleyici karşısına TV100 kanalı ile dönmeye karar verdi. 

Renkli ve cesur bir televizyonculuk anlayışı olan Bayülgen'in, alışılmışın dışında bir formatla izleyici karşısına çıkmak üzere kanal yönetimi ile geçtiğimiz günlerde anlaşma imzaladığı ortaya çıktı. 

Çalışmalarına devam eden 3N Medya, kısa süre içinde yeni haber kanalını yayına sokmaya hazırlanıyor ve 3N Medya bünyesinde Show Radyo ve Radyo Viva da bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin