Beyefendi lakaplı Burak Sergen'in Çukur paylaşımı takipçilerini heyecanlandırdı!

Çukur dizisinde Beyefendi lakaplı karakteri canlandıran Burak Sergen'in eski dizisine dair paylaşımı takipçilerini büyük bir heyecana sürükledi!

Nurşah
13 Mart 2019 - 11:20
Gündem

Ay Yapım imzası taşıyan dizide Beyefendi lakaplı Baykal karakterini canlandıran Burak Sergen'in Çukur'a geri döneceği bir süredir gündemde olan konular arasında yer alıyordu. Usta oyuncunun Instagram hesabı üzerinden paylaştığı Çukur gönderisi dizinin sıkı takipçilerinin heyecanlanmasına neden oldu...

 19-03/13/burak-sergen-cukur-paylasim.jpg

Beyefendi'den Çukur paylaşımı!

Dizinin ekrana gelen 52. bölümünde bir telefon konuşması esnasında duyulan "Baykal Bey, evet haberimiz var..." cümlesi izleyicilere Baykal'ın aslında ölmediğini ve Çukur'a geri döneceğini düşündürmüştü. Bir süredir merak edilen bu konu hakkında henüz resmi açıklama gelmedi.

 19-03/13/ukur-beyefendi.jpg

Çukur'un Baykal'ı şu an TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde rol alıyor fakat usta oyuncunun geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaştığı gönderi takipçilerinin heyecanlanmasına sebep oldu. Kendisi gibi Çukur'un eski oyuncusu olan Mehmet Yılmaz Ak ile bir fotoğrafını paylaşan Burak Sergen, açıklama kısmına da "Çukur mu dediniz" notunu ekledi.

Kısa sürede beğeni toplayan gönderi, takipçiler tarafından Baykal'ı tekrar Çukur'a görmek istediklerini dile getiren yorumlarla doldu...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin