Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar'ın kafesine saldırı! Ufuk Bayraktar'dan açıklama geldi!

Beyoğlu Cihangir’de, oyuncu Ufuk Bayraktar’ın sahibi olduğu kafede oturan bir kişiye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıya uğrayan kişi ve kafede oturan 2 müşteri yaralanırken saldırgan olay yerinden kaçarken, polis tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ufuk Bayraktar ise konuya ilişkin açıklamada bulundu.

ozan
28 Eylül 2023 - 16:53
Magazin

Cihangir, Defterdar Yokuşu sokakta bulunan ve oyuncu Ufuk Bayraktar’ın sahibi olduğu kafede oturan bir kişiye silahlı saldırı yapıldı. Saldırganın silahından çıkan kurşunlar kafede bulunan üç kişiyi yaraladı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis tarafından olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kafenin sahibi Ufuk Bayraktar'dan açıklama geldi.

23-09/28/ufuk-bayraktar.jpg

İşte Bayraktar'dan konuyla ilgili olarak Instagram hesabından yapılan yazılı açıklama:

"Bugün Firuzağa Meydanı'nda çıkan silahlı çatışma ile alakalı Haber sitelerinde yer alan 'Ufuk Bayraktar'ın kafesinde veya kafesine silahlı saldırı' haberi tamamen haberi büyütmek için adımın kullanıldığı bir haberdir.

Bu açıklamayı sevenlerimizi rahatlatmak adına yapma zorunluluğu duymuş bulunmaktayım. Cihangir Firuzağa Camii altındaki yanyana bitişik halde bulunan üç kafeden birisi tarafıma aittir. Kafeler tam Firuzağa meydanda bulunmaktadır. Bu sabah Firuzağa meydanında gerçekleşen ve bizimle uzaktan yakından hiçbir alakası olmayan iki kişinin birbiriyle girdiği silahlı çatışması sonucu malesef seken kurşunlardan iki tanesi o anda kafede oturan 2 müşteriyi de yaralamıştır. Yaralanan müşteriler hastanede tedavi altına alınmışlardır. Olayın bizimle uzaktan yakından hiçbir alakası yoktur. Kamuoyuna duyurulur."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin