Kahkaha garantili film: "Kalp Estetiği"

Başrollerini Ersin Korkut, Müge Boz, Evliya Aykan, Hakan Bilgin, Ayberk Yılmaz, Bahtiyar Engin, paylaştığı 'Kalp Estetiği' sinema filmi 29 Eylül'de sinemaseverlerle buluşuyor.

Volkan Usta
29 Eylül 2023 - 09:24
Viral

Yönetmenliğini ve hikayesini Haydar Işık, Senaryosunu Şeyda Delibaş'ın yaptığı filmin yapımcılığını Alper Babayağmur üstleniyor. Çekimleri Düzce'de yapılan 'Kalp Estetiği ' sinema filmi bol kahkaha garantili. 

23-09/29/13.jpg

Filmin gösterimi Özdilek Alışveriş Merkezinde önceki gün oyuncuların katılımıyla gerçekleşti. Gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncular filmi klasik olacak ama çok eğlenerek, gülerek çektik dediler. Ersin Korkut, filmde oyuncu menajerini canlandırdığını belirterek, 'Menajerliğe hiç de uzak değilim biliyorsunuz yıllar önce Yılmaz Erdoğan'ın ekibindeydim' dedi. ....

23-09/29/4.jpg

FİLMİN KONUSU: Çılgın menajer Tufan, tek oyuncusu Timuçin’i ünlü yapmak için her yolu denemektedir. Timuçin, yetenekli bir oyuncu olmasına rağmen yeterince yakışıklı olmadığından bir türlü istediği önemli rolleri alamaz. Tufan’ın ilginç ve hileli tanıtım fikirleri yüzünden Timuçin’in başına gelmeyen kalmaz. Tufan’ın kural tanımazlığı, üst üste gelen şanssızlıklar ve medya dünyasının acımasızlığı Timuçin’i iyice hırpalamıştır. Çirkinliğinden dolayı bir türlü başarılı olamayan Timuçin’in yolları, dış görünüşe çok önem veren güzel plastik cerrah elvan ile kesişir. Öfke ve nefretle başlayan ilişkileri kısa sürede, dostluğa dönüşür. Elvan, tufan ve Timuçin arasındaki dostluktan ve birbirlerine olan inançlarından çok etkilenir. Elvan, bu sefer estetiği kalplere yapacaktır. Yetenekli ve çirkin bir oyuncu…Kural tanımayan çılgın bir menajer…Dünyaca ünlü bir plastik cerrah…Sıra dışı üçlünün yolları beklenmedik bir şekilde kesişiyor. Kalp estetiği, Ekranların büyülü dünyasını ve parlayan yıldızların başından geçenleri anlatan, kahkaha dolu bir yolculuk!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin