Ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz öldürüldü!

Son dakika! Ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz öldürüldü! Vatan Şaşmaz, Beşiktaş'ta bir otelde öldürülmüş olarak bulundu.

Volkan Küçükel
27 Ağustos 2017 - 21:27
Gündem

Televizyon dünyasından şok bir ölüm haberi!

VATAN ŞAŞMAZ ÖLDÜRÜLDÜ

Ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz, Beşiktaş'ta bir otelde öldürülmüş olarak bulundu.

Emniyet yetkililerinden ilk gelen bilgilere göre otel odasında Vatan Şaşmaz ve bir kadının cesedi bulundu. Yine gelen ilk bilgilere göre otele önce eski manken Filiz Aker geldi. Tuttuğu odaya geçen Aker'in ardından Vatan Şaşmaz odaya geldi. Filiz Aker önce Vatan Şaşmaz'ı vurdu daha sonra da intihar etti.

17-08/27/vatan-sasmaz.jpg

Vatan Şaşmaz'ın otel odasında 3-4 el ateşle sırtından vurularak öldürüldüğü, oyuncuyu vuran kadının ise başına ateş ederek intihar ettiği teyit edildi.

17-08/27/dha-vatan-sasmaz-olum-foto.jpg

Silah sesini duyan otel çalışanları odanın kapısını kırarak içeri girdi ve korkunç manzara ile karşılaştı.

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri olay yerinde incelemelerini sürdürüyor.

VATAN ŞAŞMAZ KİMDİR?

Vatan Şaşmaz, 08 Ocak 1974 tarihinde İstanbul'da dünyaya gözlerini açtı. Aslen Çanakkale Biga'lıdır.

Üniversite yıllarında 1993 yılında Deniz Tüney Mankenlik ve Fotomodellik Ajansı'na bağlı olarak fotomodellik yaptı. Bazı katalog çekimlerinde, reklam filmlerinde ve video kliplerde rol aldı.

Erkeklere özel kültür, sanat, yaşam, magazin üzerine "Erkekler Kulübü" adlı bir programı yazdı. Kanal 6'ya sundu. 1998 yılında başladığı programın 13. bölümünü çekerken 17 Ağustos depremi oldu. Depremden hemen bir gün sonra canlı yayına çıkmak zorunda kaldı. 75 programdan sonra 2000 yılında ATV'ye geçti. Sabah Keyfi'ni sunmak için atv'den teklif geldi.

Melike Öcalan ve Vatan Şaşmaz birlikte sabah şekeri oldular. Uzun süre (875 bölüm) sabah programı sundu. 'Özel Hat' programıyla Magazin Gazetecileri Derneği'nin 'En İyi Erkek Sunucu' ödülünü aldı. 4 yıl sabah programı ve 9 yıl magazin programı sunan Vatan Şaşmaz, 10 yıl Çocuklar Duymasın dizisinde oynadı ve onlarca bölüm yarışma programı sundu, birçok reklam filminde oynadı.

2002 yılında "Çocuklar Duymasın" dizisindeki Engin rolüyle oyunculuğa başladı. Televizyonda sunuculuk yaptı. 2002 -2004 seneleri arasında yılında Birol Güven’in dizisi Çocuklar Duymasın adlı dizide Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı, Ayşecan Tatari, Furkan Kızılay, Zeyno Günenç, Özgür Ozan, Volkan Severcan, Ferdi Akarnur, Nejat Birecik, Altan Günbay, Demet Tuncer, Fatma Karanfil, Demet Tuncer ile birlikte rol aldı.

2012 yılında sadece İETT'ye bağlı ulaşım araçları için hazırlanan çok konuşulan bir Metrobüs reklam filminde oynadı.

FİLİZ AKER KİMDİR?

Filiz Aker'in Vatan Şaşmaz'ın eski sevgilisi ve eski bir manken olduğu belirtiliyor.

17-08/27/filiz-aker-foto.jpg

17-08/27/filiz-aker.jpg

Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker

Vatan Şaşmaz Metrobüs Reklamını Anlatıyor:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin