Ünlü oyuncudan müjdeli haber!

Ekranların sevilen ismi Özge Özder yeni bir proje ile anlaşmak üzere olduğunun müjdesini verdi. Özder'in müzisyen eşi Sinan Güleryüz ise yeni düet heyecanını paylaştı.

Berfin Sengil
19 Şubat 2024 - 09:19
Magazin

Başarılı oyuncu Özge Özder ve müzisyen eşi Sinan Güleryüz, kızları Luna ile birlikte Metropol İstanbul’da görüntülendi. 3 yaşına giren kızlarına Barbie bebek hediye alan çift, daha sonra 'Body Worlds: Animal Inside Out-Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisi'ni ziyaret etti.

Sergi gezintisi sırasında kendilerini fark eden gazetecilere poz veren çift, her şeyin yolunda olduğunu belirtti. Yakında ekranlara döneceğinin müjdesini veren Özge Özder,Beni heyecanlandıran yeni projeler var. İçlerinden okuyup beğendiğimiz ve anlaşmak üzere olduğumuz bir projede var. Bakalım, şimdilik büyüsü bozulmasın isterim ama güzel şeyler olacak” dedi.

'Bir Şeylerin Düzelmesi Gerek'

Hayvan hakları konusunda birçok sosyal sorumluluk projesinde yer alan ünlü isim, geçtiğimiz günlerde gündeme gelen kedi ölümü hakkında soru yönelten gazetecilere, “Hatırlattığınız kötü oldu, canımızı yakan bir durum. Günlerdir kafamızı yoruyor ama asıl üzücü olan, bu cani insanların aldıkları sonuç. Bizler, hayvan hakları derneğimizde ve anayasa mahkemesinde hayvan hakları mücadelesi veriyoruz. Artık bu konuda bir şeylerin düzelmesi gerekiyor” diye konuştu.

Yıldönümüne Özel Düet

Mart ayında çıkaracağı Sezen Aksu albümünün hazırlıklarının bitme aşamasına geldiğini belirten Sinan Güleryüz ise, “25 Şubat'ta evlenme teklifi ettiğimiz gün için özel bir düet şarkımız çıkacak. Ayrıca Mart ayında Sezen Aksu albümümüz de çıkıyor. Heyecanımız yüksek” ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin