Ünlü oyuncular 15 yıl sonra aynı projede!

Emre Kınay ile Pınar Altuğ, 15 yıl aranın ardından aynı projede bir araya geldi. 'Mutlu Aile Tablosu' isimli oyunun provasından çok özel görüntüler...

Berfin Sengil
18 Ocak 2024 - 09:14
Magazin

Başrollerini Emre Kınay ve Pınar Altuğ'un paylaştığı yeni tiyatro oyunu 'Mutlu Aile Tablosu'nun provası, Watergarden İstanbul’da bulunan Duru Tiyatro’da gerçekleştirildi. Son olarak 'Aile Reisi' isimli dizide aynı projede yer alan ikili, aradan geçen 15 yılın ardından yeniden aynı projede bir araya geldi.

Prova esnasında oyunculukları ve sahne performansıyla büyük beğeni toplayan ikili, tiyatroseverlerde büyük merak uyandırdı.

Pınar Altuğ ile Emre Kınay'ın rol aldığı 'Mutlu Aile Tablosu', 8 Şubat'ta ilk oyunlarıyla tiyatroseverlerin karşısına çıkacak.   

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin