Ünlü oyunculardan çifte kutlama!

Önceki gün 38'inci yaşını kutlayan Yıldız Çağrı Atiksoy, yakında kucağına alacağı kız bebeklerinin partisini de birleştirip büyük bir kutlama yaptı. Eşi Berk Oktay'dan da, "Ömrümüz bir olsun" paylaşımı geldi.

Berfin Sengil
02 Nisan 2024 - 11:20
Magazin

Oyuncular Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, kız bebeklerini kucaklarına almaya gün sayarken çiftten, çifte kutlama geldi.

Önceki gün 38'inci yaşını kutlayan Yıldız Çağrı Atiksoy, doğum günü kutlamasına bebek partisini de katarak büyük bir organizasyona imza attı.

Rengarenk balonlarla süslenen ve gökkuşağı figürlerine yer verilen Yıldız Çağrı Atiksoy'un partisinden çok sayıda paylaşım yapıldı.

'Ömrümüz Bir Olsun'

Berk Oktay da katıldığı partide Yıldız Çağrı Atiksoy ile karesini paylaşarak, "Benim güzel karım iyi ki doğdun ve ruhlarımız birbirini buldu. Ömrümüz bir olsun" notunu düştü.

Yıldız Çağrı Atiksoy, parti için pembe bir elbise tercih ederken, saçlarına kurdele taktığı ve yüzüne simli bir makyaj yaptığı da görüldü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin