Ünlü rapçiden yeni şarkı!

Genç rapçi Jako'dan yeni şarkı müjdesi geldi. Jako, "SMS" ile sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Berfin Sengil
16 Şubat 2024 - 09:57
Magazin

Jako sessizliğini beklentiyi üste çıkararak bitiriyor. Genç sanatçı “Kördüğüm”, “Işıklarım Ol” ve “Bu Dünya” gibi yaptığı parçalarla ismini kısa sürede duyurmuş ve müzikseverlerden tam not almayı başarmıştı. Başarılı rapçi şimdilerde ise yeni teklisini duyurmaya hazırlanıyor.

SMS” adını verdiği teklisinin söz ve müziği Jako’ya aitken, aranjör koltuğuna Segah ve Kleo oturuyor. Parçanın lyric klibi dahil olmak üzere, tasarım bilgisini müziği ile birleştiren ve tek kişilik dev kadro olarak tüm içerikler genç yetenek Jako imzası taşıyor. Düzenleme koltuğunda ise Jagerstereo yer alıyor.

SMS” 16 Şubat itibarıyla Sony Music Türkiye etiketiyle tüm platformlarda yayında olacak. Jako’dan bir diğer sürpriz ise yakın zamanda müzikseverlerle buluşacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin