Ünlü şarkıcı 5 gün sahnede!

Şarkıcı Duygu Kutlu, 5 günlük yoğun bir konser temposu yaşıyor. Kutlu, "Unut Beni" şarkısıyla son zamanlarda dikkat çekiyor.

Berfin Sengil
21 Şubat 2024 - 09:25
Magazin

2K Prodüksiyon etiketiyle ve Kamuran Kayra yapımcılığında “Unut Beni” isimli eseriyle müzik dünyasında hızlı bir çıkış yakalayan Duygu Kutlu, emin adımlarla yoluna devam ediyor. Haftanın 5 günü farklı illerde sahne alan ve bu tempoya 3 yıldır devam eden güzel yorumcu Duygu Kutlu, "Sevdiğim işi yapıyorum yorulmam" dedi.

Daha önce çıkardığı “Ölem Ben” ve “İstemem Seni” isimli tekli çalışmalarıyla da yakaladığı başarısının üçüncü teklisiyle devam ediyor.

Duygu Kutlu,Kendi tarzımda seslendirdiğim Unut Beni isimli eserin bir hayran kitlesi oluştu. Sahne aldığım her yerde bu şarkı için gelenler var ve en az her gece 4 kez seslendiriyorum, istek alıyor. Bu şarkının büyüsü beni zirveye taşıyor” diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin