Senden Önce 2. Bölümde Hakan, Sahra'yı reddetti! Peki Sahra'nın yeni planı ne?

Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı yeni dizi Senden Önce 2. bölümüyle ekrana geldi. Peki Senden Önce 2. bölümde neler yaşandı? Senden Önce 3. bölümde neler olacak? Senden Önce 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Senden Önce dizisinde kimler rol alıyor? Senden Önce dizisinin konusu ne? Senden Önce dizisi nerede çekiliyor? Senden Önce dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? Alp Navruz kimdir? Sinem Ünsal kimdir? Nilperi Şahinkaya kimdir?

Volkan Usta
21 Şubat 2024 - 09:30
Kültür Sanat

Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce 2. bölümüyle yine izleyicilerini ekran başına kilitledi. İşte detaylar!

SENDEN ÖNCE 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Merve ve Sahra, yıllarca erkekleri dolandırarak iş birliği yapmıştır. Ancak Merve’nin, Hakan’a aşık olmasıyla birlikte işler tersine dönmüştür. Planları Ankara’daki otelde Sahra’nın Hakan’ı baştan çıkarması, sonrasında da Merve ve Hakan’ın boşanmasıdır. 

Merve plana sadık kalamamış, kocasını kaybetmemek için otele gelip, oyunu bozmuştur. Sahra’yı karşısına almasıyla birlikte de büyük bir savaşın fitilini ateşlemiş olur. Merve, en büyük korkusu olan, her şeyden çok sevdiği Hakan'ı kaybetme tehlikesiyle yüzleşmek zorunda kalır. Hakan, Sahra ile geçirdiği gecenin izlerinden kurtulmaya çalışırken, Merve geçmişinin karanlık gölgelerinden sıyrılmaya çabalar. Ancak Sahra’nın beklenmedik hamlesi her şeyi altüst eder.

Hakan ve Merve, birbirlerinden habersiz bir şekilde Sahra'dan kurtulma planları yaparken, intikam hırsıyla yanıp tutuşan Sahra, hayatlarına çok başka bir yoldan dahil olur. Hakan, Merve, Sahra, Kaan ve Ömer’in birbirlerine yalanlarla dolanan hayatları, gün geçtikçe içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

Senden Önce her salı günü saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin