Ünlü şarkıcı İstanbullu Gelin dizisine konuk oluyor!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği İstanbullu Gelin dizisi izleyicilerden, büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz sezon Defne Samyeli'nin konuk olduğu dizide bu sezon ünlü bir şarkıcı konuk olacak. İşte detaylar.

Merve Mutlu
30 Ekim 2018 - 11:57
Magazin

O3 Medya'nın hazırladığı ve Star Tv ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi hız kesmeden devam ediyor. Yönetmenliğini Zeynep Günay Tan'ın üstlendiği, senaryosunu ise Deniz Akçay'ın yazdığı gerçek hayattan uyarlanan dizide geçtiğimiz sezon Defne Samyeli konuk oyuncu olarak yer almıştı. 

Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgiye göre; Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Demirci'nin üstlendiği İstanbullu Gelin dizisinin bu sezonda konuğu, oyunculuk yeteneğiyle de dikkat çeken ve Altın Portakal Ödüllü sanatçı Yeşim Salkım olacak. 

18-10/30/yesim-salkim.Jpeg

Beğeniyle izlenen İstanbullu Gelin dizisinin 60.bölümünde rol alacak olan ünlü şarkıcı, Ülfet'in her defasında para vererek susturduğu, karanlık geçmişin kara kutusu Sedef karakterini canlandıracak.

İstanbullu Gelin dizisinin konusu ne?

Anne ve babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü omuzlamış çok güzel ve gururlu bir genç olan Süreyya'nın karşısına, zengin ve karizmatik iş adamı Faruk çıkar. Süreyya ve Faruk evlenir ve Süreyya'nın Bursa'ya gelin gitmesiyle de dramatik bir aşk hikayesi başlar. Özgürlüğüne düşkün Süreyya ve modern görüntüsünün altında geleneklerine sıkı sıkıya bağlı olan Faruk'un aşkı birçok sınavdan geçmek zorundadır. Geniş ailede herkes iç içe yaşamaktadır ve zamanla konaktaki herkesin başka planları gün yüzüne çıkar. Olaylar ilerledikçe de dört yüz yıldır ayakta olan konağın temelleri sallanmaya ve herkesi etkilemeye başlar. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin