Oğlum dizisinin yönetmeni belli oldu! Yönetmen koltuğuna kim oturacak?

Başarılı yapımlara imza atan Limon Film'in yeni projesi Oğlum dizisinin yönetmeni belli oldu. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
30 Ekim 2018 - 11:00
Magazin

Başarılı yapımlara imza atan Limon Film, iki yeni dizi projesiyle daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İzmir'de çekilecek olan Ateşe Koşanlar dizisinin ardından, geçen aylarda ertelenen Oğlum dizisi de yeniden gündeme alındı. 

18-10/30/oglum-dizisi.jpg

Oğlum dizisinde hangi oyuncular rol alacak?

Limon Film tarafından hazırlanan ve duygusal hikayesiyle dikkat çeken dizide; Barış Falay, Özge Özberk, Ataberk Mutlu ve Ekin Berk Daymaz rol alacağı kesinleşen isimler. 

Oğlum dizisinin yönetmeni kim?

Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgiye göre, hazırlıkları hızla devam eden dizinin yönetmen koltuğuna kimin oturacağı belli oldu. Daha önce; Suskunlar, 8.Gün ve Bu Şehir Arkandan Gelecek gibi dizilerde yönetmenlik yapan ve Poyraz Karayel dizisiyle "En İyi Dizi Yönetmeni" ödülünü alan Çağrı Lostuvalı, Oğlum dizisinin yönetmeni olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin