Nöbet 7/24 dizisine hangi oyuncu katıldı?

Pana Film tarafından hazırlanan ve cast çalışmaları devam eden Nöbet dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı. O oyuncu kim? Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
30 Ekim 2018 - 10:41
Magazin

Yeni dönemde Show Tv ekranlarında yayınlanması plananan ve hazırlıkları devam eden Nöbet 7/24 dizisinden geçtiğimiz günlerde oyuncu Ertuğrul Şakar ayrılmıştı. Hemen ardından da dizinin yönetmen koltuğuna oturacak olan Selahattin Sancaklı da diziyle yollarını ayırmıştı. Dizinin oyuncu kadrosu için hazırlıklar devam ediyor. 

18-10/30/nobet.jpg

Nöbet dizisine hangi oyuncu katıldı?

Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgiye göre; Yönetmen Selahattin Sancaklı ve oyuncu Ertuğrul Şakar'ın dizinin ayrılmasının ardından, yeni oyuncular kadroya dahil edildi. O oyunculardan biri de Jandarma Kıdemli Başçavuş Ergün Aydın karakterini canlandıracak olan Orçun Kaptan oldu. 

Nöbet 7/24 ne zaman başlıyor?

18-11/07/nobet-dzisi.jpg

Çekimleri Antalya Elmalı'da gerçekleştirilecek olan yeni asker - polis dizisi Nöbet 7/24'ün cast çalışmaları devam ederken, 2019 yılının şubat ayında Show Tv ekranlarında olacağı konuşuluyor. Daha fazla bilgi için sitemizi takip edebilirsiniz. Çekimler için Antalya Elmalı'da Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin’in de katkılarıyla, Antalya’da adeta yeni bir kasaba inşa edildi. Dizinin çekimlerinde karakol olarak kullanılan eski binalar için, onlarca kişi gece gündüz çalıştı. Binaya 100 kişilik yatakhane, yemekhane ve eğitim alanları yapıldı.

18-11/07/necati-sasmaz.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin