29 Ekim 2018 Pazartesi reytingleri! Çukur, Söz, Yasak Elma reytingleri

29 Ekim 2018 Pazartesi gününün reyting sonuçları elimize ulaştı. Günün en çok izlenen dizisi hangisi oldu? İşte reytingler...

Volkan Küçükel
30 Ekim 2018 - 10:18
Reyting

29 Ekim 2018 Pazartesi gününün reyting sonuçları belli oldu! Pazartesi günü ekranlara gelen dizilerden hangileri izleyiciden geçer not almayı başardı? Günün en çok izlenen dizisi hangisi oldu?

Zirve adayı Söz ve Çukur, Fox TV'nin istikrarlı dizisi Yasak Elma, atv'nin yeni sezon dizilerinden Can Kırıkları ve TRT'nin Ege'nin Hamsisi arasındaki reyting mücadelesinden bu hafta hangi yapım galip çıktı?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

29 Ekim 2018 reyting sonuçları (Total)

18-10/30/29-ekim-total-reytingler.jpg

29 Ekim 2018 reyting sonuçları (AB)

18-10/30/29-ekim-ab-reytingler.jpg

ÇUKUR ZİRVEDEN DÜŞMÜYOR!

Show TV'nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Çukur dün akşam 40. bölümüyle ekranlardaydı. Dizi, bu hafta da total ve AB kategorilerinde zirvenin sahibi olurken, elde ettiği rakamlarla rakiplerini yanına yaklaştırmadı.

18-10/30/ukur-40-bolum-fotograf.jpg

SÖZ ZİRVE TAKİPÇİSİ!

Günün bir diğer iddialı dizisi Söz totalde geçen haftaki sıralamasını korudu ve 2. sırada yer alıp Çukur'u takibini sürdürdü. Dizi, AB kategorisinde ise 3. sırada kendine yer buldu.

18-10/30/soz-57-bolumden-kare.jpg

YASAK ELMA İSTİKRARLI!

Fox TV'nin Yasak Elma'sı istikrarlı ekran grafiğini sürdürüyor. Totalde 5., AB'de 4. sırada günü tamamlayan yapım önceki haftalara benzer bir ekran performansı sergilemiş oldu.

18-10/30/yasak-elma-20-bolum-fotograf.jpg

BEKLENEN OLDU! CAN KIRIKLARI 4. BÖLÜMÜYLE FİNAL YAPTI!

atv'nin yeni sezon dizilerinden Can Kırıkları dün akşam dördüncü ve final bölümüyle ekranlardaydı. Kadrosunda Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Özgür Çevik gibi kitlesi olan isimlere yer veren dizi ilk bölümünden itibaren beklentileri bir türlü karşılayamadı ve reyting tablosunda gerilerde kalmasının bedelini ödedi.

Dizide Leyla karakterine hayat veren Hande Doğandemir konuyla ilgili sosyal medya hesabından "Erken bir veda oldu.. Can Kırıkları bu akşam son kez ekranda.. Benim güçlü kadınım Leyla seni çok sevdim hikayen yarım kaldı ama seni iyi ki tanıdım.. Güzel hikayeler anlatmaya devam edeceğiz elbet karşılığını (!) bulacak. Emeği geçen herkese teşekkürler" notunu paylaştı.

18-10/30/can-kiriklari-4-bolumden-kare.jpg

Ege'nin Hamsisi totalde 17, AB'de 12. sırada yer alıp geçtiğimiz haftaya göre birkaç sıralık düşüş yaşadı.

18-10/30/egenin-hamsisi-15-bolum-fotograf.jpg

"Çukur 2.Sezon 7.Bölüm" - Ver Çocuğu Al Çeto'yu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin