Atomic Moms podcasti Because Kids dizisine ilham oluyor!

Undateable yaratıcısı ABC kanalı için yeni bir dizi hazırlıyor. Because Kids dizisinin konusu ne?

Amerikan ulusal kanallarından ABC, Atomic Moms isimli podcast'ten esinlenerek hazırlanan yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Undateable yaratıcısı Adam Sztykiel, podcast'in yaratıcı ve sunucusu olan karısı Ellie Knaus, Party Over Here ve CBS TV Studios'un arkasında olduğu, yarım saat süreli bölümlerden oluşması planlanan dizinin ismi "Because Kids".

18-10/30/atomic-moms-gorsel.jpeg

"BECAUSE KIDS" DİZİSİNİN KONUSU

Karı-koca Sztykiel ve Knaus'un yaratıcısı ve senaristi olduğu dizinin konusuna bakacak olursak;

Because Kids, yaklaşık 200 bölüme ulaşan Atomic Moms podcasti ve podcast'e dahil olmuş her ebeveynin deneyimlerinden ilham alınarak hazırlanıyor.

Çok kuşaklı bir aile komedisi olarak nitelendirilen dizinin hikayesi; iki küçük çocuğu olan evli bir çiftin yaşamına odaklanıyor. Dizi, günümüz ebeveynlerinin uğraştığı konuları ve bu konularla ilgili görüşleri geniş bir yelpazede ele alacak.

18-10/30/ellie_knaus_adam_sztykiel.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

CBS TV Studios yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Sztykiel ve Knaus ile birlikte Party Over Here'dan Andy Samberg, Akiva Schaffer, Jorma Taccone, Becky Sloviter'dan oluşuyor.

Sztykiel, NBC ekranlarında üç sezon süren komedi dizisi Undateable'ın yaratıcı ve yürütücü yapımcısı olarak biliniyor. Disney'in Jungle Cruise'u, Warner Bros./New Line yapımı Rampage and Warner Bros./DC Comics'in Black Adam'ı Sztykiel'in dahil olduğu diğer projeler arasında bulunuyor.

Because Kids'in senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin