Ünlü müzik yapımcısı Tommy Mottola'nın ilk dizi projesi Harlem High oldu

Sony Music Entertainment'ın eski CEO'su olarak bilinen ünlü müzik adamı Tommy Mottola, Freeform için Harlem High dizisini hazırlıyor. Harlem High nasıl bir dizi?

Amerikan müzik ve televizyon yapımcısı Tommy Mottola'nın sahibi olduğu Mottola Media Company ile eOne arasında gerçekleşen anlaşmanın ilk meyvesi "Harlem High" oldu!

Orijinal senaryolu ilk dizi projesi Harlem High'ın satışını gerçekleştiren Tommy Mottola'nın bu yeni projesi Freeform çatısı altında geliştiriliyor. Will Smith, James Lassiter ve Jada Pinkett Smith ortaklığındaki Overbrook Entertainment dizinin bir diğer yapımcı şirketi.

"HARLEM HIGH" DİZİSİNİN KONUSU

Mottola'nın yaratıcısı, Sam Laybourne'un (The Michael J. Fox Show) senaristi olduğu Harlem High'ın hikayesi; Harlem lisesinin gösteri korosunda yer alan birbirlerinden farklı öğrencileri merkezine alıyor.

18-10/29/mottola-ve-eone.jpg

Mottola yeni dizi projesi hakkında şu ifadeyi kullanıyor:

"Onlar her gün okulda günlük sorunlarla baş başa kalıyorlar ancak hayatlarının merkezinde tek şey; dans etmek, rolünü oynamak ve şarkı söylemek, dünyanın en iyisi olmak var."

Mottala'ya göre proje aynı zamanda popüler kültürün ne olduğunun özünü de yansıtmaya çalışacak.

18-10/29/freeform.jpg

Sony Music Entertainment'in eski başkan ve CEO'su olan Mottola müzik deneyiminin yanı sıra tanınmış bir akıl hocası ve yetenek yönetmeni. Keşfedip kariyerlerini geliştirdiği isimler arasında Hall & Oates, Carly Simon, John Mellencamp, Mariah Carey, Celine Dion, Michael Jackson, Bruce Springsteen, Billy Joel, Gloria Estefan, Ricky Martin, Shakira, Jennifer Lopez ve Marc Anthony gibi ünlü sanatçılar bulunuyor.

Son dönemde tüm yoğunluğunu Broadway çalışmalarına veren Mottola yakın geçmişte televizyon için The Latin Explosion ve 15: A Quinceanera Story gibi belgesel niteliğindeki yapımların kadrosunda yer almıştı.

Harlem High dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin