Legacies 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

The CW kanalının doğaüstü temalı yeni dizisi Legacies'in ilk sezonu başladı. Legacies 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölümde neler olacak?

The CW kanalının The Vampire Diaries ve The Originals'ın gördüğü ilginin ardından yeni uzantı dizi olarak hayata geçirdiği "Legacies'in ekran serüveni başladı.

LEGACIES'İN EKRAN YOLCULUĞU BAŞLADI

Dizi, Julie Plec'in senaryosunu kaleme alıp Chris Grismer'in yönetmen koltuğunda oturduğu "This Is the Part Where You Run" isimli bölümle açılışı yaptı.

18-10/29/legacies-1-sezon-2-bolum-foto1.jpg

Bölümler ilerledikçe The Vampire Diaries ve The Originals dizilerinden tanıdık birçok karakteri görebileceğimiz Legacies'in hikayesi; birbirinden çok farklı doğaüstü yetenek ve özelliklere sahip genç ve yetenekli kahramanlarımızın okuduğu Salvatore Yatılı Okulu çevresinde geçerken Hope Mikaelson karakterini merkezine alıyor.

Klaus Mikaelson'ın 17 yaşındaki kızı Hope Mikaelson, Alaric Saltzman'ın ikiz çocukları Lizzie ve Josie Saltzman ile diğer genç yetişkinler en kötü dürtülerine rağmen pek geleneklerine uymayacak şekilde yetiştirilmişlerdir. Bu genç cadı, vampir ve kurtadamlar olmak istedikleri kahramanlar mı, yoksa doğdukları kötüler mi olacaklardır?

18-10/29/legacies-1-sezon-2-bolum-foto-1540797929.jpg

LEGACIES İLK BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

The Vampire Diaries'ın Matt DonovanZach Roerig'i konuk oyuncu olarak gördüğümüz dizinin ilk bölümü izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.3 reyting oranı ve 1.12 milyon izleyici rakamlarını elde etti. Ortaya çıkan tablonun ilk bölüm için tatmin edici seviyede olduğu öylenebilir.

LEGACIES 1. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Legacies, sezonun 2. bölümü "Some People Just Want to Watch the World Burn" ile 01 Kasım 2018 Perşembe günü The CW ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

18-10/29/legacies-1-sezon-2-bolum-foto5.jpg

LEGACIES 1. SEZON 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Brett Matthews & Julie Plec ikilsiinin senaryosunu kaleme alıp Michael A. Allowitz'in yönetmen koltuğunda oturduğu bölümde Alaric (Matthew Davis), Hope (Danielle Rose Russell) ve Rafael (Peyton Alex Smith), aniden ortadan kayboluşuyla hakkında birçok şüphe uyanan Landon'ı (Aria Shahghasemi) bulabilmek için yola çıkıyorlar.

Bu arada Mystic Falls High'a karşı oynanan klasik bayrak futbolu maçında Lizzie (Jenny Boyd) ve Josie'nin (Kaylee Bryant) planı Penelope Park'ın (konuk oyuncu Lulu Antariksa) dahil oluşuyla rayından çıkar.

LEGACIES 1. SEZON 2. BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

18-10/29/legacies-1-sezon-2-bolum-foto2.jpg

18-10/29/legacies-1-sezon-2-bolum-foto3.jpg

18-10/29/legacies-1-sezon-2-bolum-foto4.jpg

18-10/29/legacies-1-sezon-2-bolum-foto6.jpg

18-10/29/legacies-1-sezon-2-bolum-foto7.jpg

18-10/29/legacies-1-sezon-2-bolum-foto8.jpg

"Legacies" 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin