CBS yeni bir aile komedisi üzerinde çalışıyor: Amerikhans

CBS, Farhan Arshad'ın senaryosunu kaleme aldığı Pakistan-Amerikan aile komedisi Amerikhans'ın geliştirme çalışmalarına başladı.

Amerikan ulusal kanallarından CBS; Man With a Plan yazarı Farhan Arshad ve yürütücü yapımcısı Mark Gross, Comedy Dynamics, Imagine Television ve CBS TV Studios'ın arkasında olduğu yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

"AMERIKHANS" KONUSU

Çoklu kamera tekniği ile çekilecek olan "Amerikhans" isimli dizinin konusuna bakalım:

Arshad'ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesinin merkezinde Pakistan asıllı bir Amerikalı genç var.

Genç ve kız arkadaşının, kuzenleri ve büyükbabası ile tanışması dertsiz tasasız hayatların alt üst olmasına neden olacaktır.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Imagine TV ve CBS TV Studios ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Gross, Farhan, Michael Pelmont, Matt Ochacher, Brian Volk-Weiss, Brian Grazer, Francie Calfo ve Samie Falvey'den oluşuyor.

18-10/29/amerikhans.jpg

Matt LeBlanc'lı CBS/CBS TV Studios dizisi Man with a Plan ekibinde görev alan Arshad bunun öncesinde Dr. Ken ve Kirby Buckets gibi dizilerde yazarlık yaptı. Disney hikaye anlatıcı programı ve Comedy Central'ın yaz okulu mezunu olan Arshad 2012 yılında web dizisi Brownies'i yaratmış ve dizide rol de almıştı.

CBS'in Man with a Plan'inde yazar-yürütücü yapımcı olarak görev yapan Mark Gross ise iki sezon önce D.L Hughley ve Adhir Kalyan'ın başrollerinde yer aldığı, Afro-Amerikan ve Pakistanlı iki polisin maceralarını konu alan Brothered Up isimli bir dizinin yazar-yürütücü yapımcılığını üstlenmiş, kanaldan deneme bölümü onayı alan dizi projesi daha fazla ilerleyememişti.

Gross, CBS sitcom'u Mike & Molly'nin altı sezonu boyunca yazar ekibinde yer almıştı.

Amerikhans'ın senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin