Ünlü şarkıcı İstanbul'u neden terk etti?

Zeynep Bastık yaşadığı korkudan dolayı İstanbul'dan uzak kalmayı tercih ettiği söyledi. Zeynep Bastık neden İstanbul'da durmak istemiyor? Bastık'ın korkusu ne?

Berfin Sengil
26 Şubat 2024 - 10:33
Magazin

Zeynep Bastık, sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile Bebek'te görüntülendi. Basın mensuplarıyla sohbet eden Bastık, yeni şarkı müjdesi vererek, "Yeni parça çıkacak. Onun hazırlığı var. Bir yandan konserler devam ediyor" dedi.

Meditasyonda Gibi Yaşıyor

Yaşamına İzmir Urla'da devam eden Zeynep Bastık, meditasyon gibi huzurlu bir hayatının olduğunu kaydetti.

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; organik bir tarım düşünüp düşünmediğiyle ilgili soruya Bastık, "Orada projelendirmeyi düşünüyorum. Büyük bir alan ve işlemesi lazım" diyerek karşılık verdi.

'Depremden Korkuyorum'

6 Şubat depremlerinin ardından İstanbul'u terk ettiği iddialarıyla ilgili de ünlü şarkıcı, "Tabii ki depremden korkuyorum. Orası da deprem bölgesi. Depremden kaçış yok. Ama orası taş ev olduğu için daha güvenli. Aklıma geldikçe oraya gidiyorum. Buradaki evde de sıkıntı yok. Depremin gerginliği beni rahatsız ediyor. Doğanın içinde güzel yaşantım var orada. Bana iyi geliyor Urla. Keyif de alıyorum orada yaşamaktan" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin