Ünlü şarkıcıdan yeni tekli!

Balkan müziklerine yaptığı dokunuşlarla tanınan ünlü sanatçı Murat Balkan, yeni şarkısı ile sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Berfin Sengil
22 Şubat 2024 - 14:55
Magazin

Balkan müziklerine yaptığı modern soundlarla adından söz ettiren ünlü sanatçı Murat Balkan, bu defa farklı bir tarzla müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Müzisyenliğinin ve akademik başarılarının yanı sıra müzik öğretmenliği geçmişiyle de dikkat çeken Balkan, müzik dünyasına yeni bir soluk getiriyor.

Yanmazsan” isimli single parçasında pop ile arabesk müziği harmanlayarak popbesk tarzında bir şarkıya imza atan Balkan, dinleyicide yepyeni bir bakış açısı yaratacak. 

Yanmazsan”ın heyecanını yaşayan Murat Balkan, yeni teklisi hakkında, “Uzun bir aradan sonra harika bir başlangıç oldu. Bu yüzden parça benim için bebek gibi kıymetli. Ekip ruhuyla hazırlanın bir aşk şarkısı olduğu için dinleyicilerin de seveceğine inanıyorum” dedi.

Söz ve bestesinde Murat Balkan’ın imzasını taşıyan parçanın düzenlemesini ise ünlü sanatçı Serkan Balkan üstleniyor. Yönetmen Kemal Başbuğ’un kamerasının karşısına geçen Murat Balkan, şarkının ruhuna uygun video kliple hayranlarını mest edecek.

Murat Balkan’ın hit olmaya aday yeni single parçası “Yanmazsan” 23 Şubat’tan itibaren tüm dijital platformlar ve Poll Production YouTube kanalında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin