Ünlü şarkıcılar birbirine düştü

Işın Karaca ile Selen Görgüzel'in göndermeleri konuşuluyor. Daha önce sesini beğenmediği Görgüzel'i eleştiren Işın Karaca'dan göndermeli bir paylaşım daha geldi. Selen Görgüzel'den de bu duruma ilginç bir karşılık geldi.

Berfin Sengil
28 Mart 2024 - 09:15
Magazin

Yaptırdığı estetiklerin yanı sıra şarkıcılığıyla da çok konuşulan Selen Görgüzel ile Işın Karaca'nın arasında sert rüzgarlar esmeye devam ediyor.

Selen Görgüzel bir sahnesinde, Kayahan’ın ‘Seni Versinler Ellere’ şarkısını seslendirmiş; Karaca da bu performansı beğenmeyip, “Ama neden” denmişti. Selen Görgüzel’in Işın Karaca’nın eleştirisine yanıtıyla da fırtına başlamıştı.

İkili arasındaki gerilim sosyal medyadan yaptıkları göndermelerle yeniden alevlendi.

Işın Karaca, tek tuşlu bir piyanoyla, “Kız bana bak, sesine göre piyano buldum” sözleriyle Görgüzel'e gönderme yaptı.

Bu paylaşımın ardından Selen Görgüzel’den de dikkat çeken bir paylaşım geldi. Işın Karaca’nın ‘Sen Mutlu Ol’ şarkısı eşliğinde, bir eşek fotoğrafı paylaşan Selen Görgüzel,Koş akrabanı buldum kız” notunu düştü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin