Şahane Hayatım 21. Bölümde Onur kardeşini toprağa gömdü! Şebnem'i köşeye sıkıştıran mesajı kim gönderdi?

Ay Yapım imzalı, NOW’ın yeni dizisi Şahane Hayatım 21. bölümüyle ekrana geldi. Peki Şahane Hayatım 21. bölümde neler oldu? Şahane Hayatım 22. bölümde neler olacak? Şahane Hayatım 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Şahane Hayatım dizisinin konusu ne? Şahane Hayatım dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Şahane Hayatım dizisi nerede çekiliyor? Şahane Hayatım izle! Şahane Hayatım 17. bölüm izle! Şahane Hayatım reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
28 Mart 2024 - 09:30
Kültür Sanat

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın yer aldığı NOW’ın sevilen dizisi Şahane Hayatım 21. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

ŞAHANE HAYATIM 21. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cezaevine girmekten korkan Onur, Demir’in cesedinden kurtulmak için Şebnem’den yardım ister. Şebnem ise Onur’un bu teklifi karşısında şoke olur. Şebnem’in vereceği karar Gümüşçü ailesinin geleceğini belirleyecektir.

Aysel, Şebnem’e yapılan suikastı, Demir’in yaptığı öğrenir. Demir’in öldüğünden habersiz olan Aysel, oğlunun kaçtığını düşünerek onu aramaya başlar. Bu yolda Aysel’in en büyük destekçisi ise geçmişten gelen gizemli bir misafir olacaktır.  Elif, sahte intihar girişiminden sonra Mesut’la yüzleşir.

Mesut aralarındaki iş ortaklığını bitirip  Elif’ten kurtulmaya kararlıdır fakat Elif’in, Mesut’tan vazgeçmeye niyeti yoktur. Elif’in yeni hamlesi Mesut için zorlu bir sürecin başlangıcı olacaktır. Şebnem ise hayatının en zor kararını vermek zorundadır.

Şahane Hayatım 22. Bölümüyle 03 Nisan Çarşamba saat 20.00’de NOW’da!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin