Ünlüler alışveriş turunda!

Birbirinden ünlü isimler alışveriş turunda objektiflere yansıdı. Aralarında Hacı Sabancı ve Aslıhan Karalar da vardı. İşte alışveriş turunda ünlüler...

Berfin Sengil
26 Ocak 2024 - 09:19
Magazin

ASLIHAN KARALAR

YENİ FİLMİMİZ VİZYONA GİRİYOR

Ekranların güzel oyuncusu Aslıhan Karalar, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan güzel oyuncu, daha sonra meydan katını dolaşıp eksiklerini tamamladı.

Alışveriş sırasında muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren başarılı oyuncu, "Bu ay biraz koşuşturmalı geçti 3 projede yer aldım, her şey harika gidiyor 23 Şubat’ta ‘İki Yüzlü’ adlı sinema filmimiz vizyona giriyor heyecanlıyız izleyicimizin olumlu geri dönüşleri keyif veriyor" açıklamasında bulundu. Güzel oyuncunun, şık AVM tarzı ve güzelliği ise dikkatlerden kaçmadı.

HACI SABANCI

KISA SÜRELİ ALIŞVERİŞ

Cemiyet hayatının tanınan simalarından Hacı Sabancı, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde tek başına geldiği Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan başarılı iş insanı, alışveriş sonrası muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz verdi. Soğuk ve yağmurlu havaya rağmen şık tarzından ödün vermeyen Hacı Sabancı, sempatik halleriyle de dikkat çekti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin