Ünlüler alışveriş turunda!

Fırat Parlak'tan Burcu Kara'ya, Serdar Dursun'dan Pelin Akil ve Nilay Cafer'e, Dilek Birgen'e ünlü isimler alışveriş turunda objektiflere yansıdı.

Berfin Sengil
15 Şubat 2024 - 09:39
Magazin

FIRAT PARLAK & BURCU KARA

Ekranların güzel ve başarılı oyuncusu Burcu Kara, geçtiğimiz gün eşi yönetmen Fırat Parlak, ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Akşam saatlerinde el ele geldikleri Zorlu AVM’de bir süre meydan katındaki mağazaları dolaşıp alışveriş yapan çift, muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz verdi. Eksiklerini almaya AVM’ye geldiklerini belirten Burcu Kara, "Yarın set günü diyebiliriz fırsat bulunca hemen eksiklerimizi almak ve alışveriş yapmak için geldik" açıklamasında bulundu. Çiftin, şık ve uyumlu hali ise dikkatlerden kaçmadı.

SERDAR DURSUN

Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu Serdar Dursun, geçtiğimiz gün eşi Yasemin Dursun ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldikleri Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan çift, daha sonra günün yorgunluğunu atmak için meydan katında bir restorana geçti. Restoran çıkışı muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren çift, şık AVM tarzları ile de ilgi odağı oldu. Özellikle Fenerbahçeli futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Serdar Dursun, Yanına gelen futbolseverler ile uzun süre hatıra fotoğrafı çektirip ayak üstü de olsa sohbet etmeyi ihmal etmedi.

PELİN AKİL & NİLAY CAFER

Ekranların güzel ve başarılı oyuncusu Pelin Akil, geçtiğimiz gün yakın dostu oyuncu Nilay Cafer ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Akşam saatlerinde geldikleri Zorlu AVM’de ilk durakları dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan ikili, daha sonra soluklanmak için bir restoranı tercih etti. Burada yemek yiyip kahve eşliğinde keyifli dakikalar geçiren ikili, restoran çıkışı muhabirleri karşılarında görünce kahkahalara boğuldu. Eğlenceli ve sempatik halleriyle dikkat çeken güzel oyuncular, yanlarına gelen sevenlerini de kırmayıp tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi. ‘Amadeus’ adlı tiyatro oyununu izlemeye geldiklerini söyleyen ikili, hızlı adımlarla Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nin yolunu tuttu. Güzel oyuncuların tarzı ve şıklığı ise gözlerden kaçmadı.

DİLEK BİRGEN

Cemiyet hayatının tanınan simalarından olan Dilek Birgen, önceki gün kızı Maya ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Akşam saatlerinde kızı Maya ile geldikleri Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan sosyetik güzel, yeni sezon ürünlerini incelemeyi de ihmal etmedi. Club Catamaran’ı yaza hazırladıklarını belirten başarılı iş kadını, "Teknelerin bakımını yaptırıyoruz bu birkaç günü atlatmamız gerekli, iş hayatı böyle stresli" açıklamasında bulundu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin