Şahane Hayatım 15. Bölümde Şebnem annesiyle yüzleşti! Onur, Şebnem için her şeyi yapabileceğini gösterdi!

Ay Yapım imzalı, FOX’un yeni dizisi Şahane Hayatım 15. bölümüyle ekrana geldi. Peki Şahane Hayatım 15. bölümde neler oldu? Şahane Hayatım 16. bölümde neler olacak? Şahane Hayatım 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Şahane Hayatım dizisinin konusu ne? Şahane Hayatım dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Şahane Hayatım dizisi nerede çekiliyor? Şahane Hayatım izle! Şahane Hayatım 7. bölüm izle! Şahane Hayatım reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
15 Şubat 2024 - 09:45
Kültür Sanat

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın yer aldığı FOX’un sevilen dizisi Şahane Hayatım 15. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

ŞAHANE HAYATIM 15. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aysel’in büyük sırrını öğrenen Şebnem ona bir anlaşma teklif eder. Melisa, Şebnem hakkındaki gerçeği ifşa etmeye karar verir.

Beklenmedik birinin desteği ile işler Şebnem için bir kez daha içinden çıkılmaz bir hal alır. Polislikten ayrılan Mesut için yeni hayatına başlar.  Bu değişim Onur ile Mesut arasında yeni bir kavgaya sebep olur.

Şebnem’in zekice hamlesi Onur ve Aysel arasında büyük bir krize dönüşür. Gümüşçü ailesinde ipler kopma noktasına gelir. Şebnem kendisine karşı oynanan büyük oyunla yüzleşir. Şebnem bu fırtınayı atlatabilecek midir?

Şahane Hayatım 16. Bölümüyle 21 Şubat Çarşamba saat 20.00’de NOW’da!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin