Ünlüler alışveriş turunda!

Hande Sarıoğlu ve Demet Akalın gibi ünlü isimler alışveriş turunda objektiflere yansıdı.

Berfin Sengil
09 Mart 2024 - 11:32
Magazin

HANDE SARIOĞLU

Sunucu Hande Sarıoğlu, önceki gün İstinyePark AVM’de objektiflere yansıdı. Şu sıralar bir televizyon kanalında magazin yorumculuğu yapan Sarıoğlu, gayet keyifli ve yoğun bir dönemde olduğunu söyledi. Program bitimi öğle yemeğine gelen ünlü isim, yemek sonrası da alışveriş yapacağını söyledi.
Geçtiğimiz günlerde canlı yayında estetiklerini açıklayan Hande Sarıoğlu,Estetik yapıp gizleyenleri anlamıyorum. Bir şeyi yapıyorsan arkasında duracaksın. Ben asla gizlemem ki tek tek açıklıyorum zaten” dedi.

DEMET AKALIN

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, önceki gün İstinyePark’ta görüntülendi. Arkadaşlarıyla birlikte kahve içmeye geldiğini söyleyen Akalın, “Vallahi çok yorgunum bir kahve içip eve gideceğim” dedi. Yaklaşık 2 saat AVM’de kalan ünlü şarkıcı, hem TV programı hem de sahnelerin kendisini yorduğunu fakat bu işi yapmaktan büyük keyif aldığını söyledi.

Ünlü isimlerin sosyal medyadaki filtreli pozlarına gelen eleştirileri değerlendiren Demet Akalın, “Hepimiz yapıyoruz bunda kötü bir şey yok ama kendini tanınmayacak duruma sokanları da anlamıyorum. Allah akıl fikir versin” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin