Ünlüler alışveriş turunda!

Mustafa Sandal, Hafsanur Sancaktutan ve Demet Akalın gibi ünlü isimler alışveriş turunda objektiflere yansıdı. Ünlü isimler basın mensuplarıyla sohbeti ihmal etmedi.

Berfin Sengil
30 Mart 2024 - 11:36
Magazin

MUSTAFA SANDAL

Şarkıcı Mustafa Sandal, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Bir süre alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceleyen Sandal, kuaföründen çıktıktan sonra muhabirlerle karşılaştı. Sandal, "Bomba gibi geliyoruz bu yaz için sürprizlerim var’’ açıklamasında bulundu.

Mert Demir ile yaptığı sahne show'u sorulunca Mustafa Sandal, "Mert çok değerli geleceği parlak bir kardeşim, davetini kıramadım ve harika bir iş ortaya çıkardık. Yolu bahtı açık olsun" dedi. Sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Sandal, yanına gelen hayranlarını kırmayıp, onlarla hatıra fotoğrafı çektirip ayak üstü de olsa sohbet etmeyi ihmal etmedi. Mustafa Sandal’ın fit hali, spor kombini ve tarzı ise sevenleri tarafından beğeni topladı.

HAFSANUR SANCAKTUTAN

Ekranların güzel ve başarılı oyuncusu Hafsanur Sancaktutan, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan güzel oyuncu, bir süre burada alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi.

Şık ve tarz kombini ile güzel havanın tadını Zorlu AVM’de çıkartan başarılı oyuncu, muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz verdi. Alışveriş sırasında yanına gelen sevenleriyle de ayaküstü sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren güzel oyuncu, uzun süre ilgi odağı oldu. Sempatik tavırları ve güler yüzü ile etrafına neşe saçan Hafsanur Sancaktutan, uzun alışveriş turunun ardından aracıyla AVM’den ayrıldı. Güzel oyuncunun gri takımı ve şık kombini ise sevenleri tarafından beğeni topladı.

DEMET AKALIN 

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, yakın arkadaşlarıyla birlikte önceki gün Vadistanbul’da görüntülendi. Günün öğle saatlerinde alışveriş merkezinde buluşan yakın dostlar, yemek yedi. Yemeğin ardından alışveriş turuna çıkan Akalın, dünyaca ünlü mağazaları gezerek yeni sezon ürünleri inceledi. Uzun süre alışveriş yaparak stres atan Demet Akalın, iki saat sonra alışveriş merkezinden ayrıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin