Ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar!

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları değerlendirdi.

resim yok
24 Ağustos 2013 - 10:44
Magazin

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları değerlendirdi.

 

İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar...

 

HAYATI İHANET ÜZERİNE KURULU

Işın Karaca, 2011'de evlendiği, kızı Sasha Mia'nın babası Sedat Doğan'dan boşanmak için mahkemeye başvurdu. Ayrılık haberleriyle gündeme gelmek istemediği için sessiz sedasız dava açan Karaca'nın yakınlarına "Kimselerin görmediği, bilmediği bir yerde boşanacağım. Bu işin çok konuşulmasını istemiyorum" dediği öğrenildi. Karaca, geçen yılın eylül ayında eşinin kendisini bir hostesle aldattığını öne sürerek boşanma davası açmıştı. Hâkim karşısına çıkan çift boşanamamış, barışıp birbirlerine bir şans daha vermişti. Karaca'nın bu kez evliliğini kesin olarak bitirmek istemesinin nedeni yine ihanet mi?

Işın'ın bu evliliği yeniden bitirmek istemesinin nedeni bence yine ihanet. Sedat'ın geçmişte de bu tarz vukuatları fazla. Hayatı ihanet üzerine kurulu bir arkadaş. O yüzden bundan sonra onunla birlikte olacak kadınların dikkatli olması gerekiyor. İyi tanısınlar, geçmişini araştırsınlar. Bundan önceki eşini de aldatmıştı, bunu da aldattı. Işın bir kez affetti, ikinci kez ihanete uğradı mı kesin olarak bilemiyoruz ama öyle olduğunu düşünüyorum. İlişkileri artık dikiş tutmuyor, bu yüzden de boşanıyorlar. Işın Karaca bence bugüne kadar fazla bile sabretti.

 

ATEŞ GİBİ KIZMIŞ, DOKUNAN YANIYOR

Üç ay önce oyuncu Ceyda Ateş ile yeni bir aşka yelken açan Roman mağazalarının sahibi Turgut Toplusoy'un oğlu Buğra Toplusoy, aşkı yüzünden aileden veto yedi. Günaydın yazarlarından Bülent Cankurt, Turgut Toplusoy'un 30 yıl önce kurduğu ve üzerine titrediği şirketi Roman'ı emanet ettiği oğlu Buğra'yı bu aşk yüzünden işten çıkardığını yazdı. 2.5 yıl önce babasının isteği ile Roman'da çalışmaya başlayan Buğra, farklı bölümlerde çalıştıktan sonra geçen yılın sonunda Roman'ın Genel Koordinatörü ve İcra Kurulu Başkanı olmuştu. Ancak Ceyda ile yaşadığı aşk, bütün kariyerini alt üst etmiş. Roman'daki bütün işlerinden el çektirilen Buğra, önümüzdeki ay Florida'ya gidip orada iş kurmayı düşünüyormuş. Kardeşleri dâhil ailesinden hiç kimseyle görüşmeyen Buğra, aşkı uğruna herkese sırt çevirmiş. Çift yaz başından beri sık sık tatile çıkıyor ve çektikleri fotoğrafları Instagram'da yayınlıyordu. Aşkları doludizgin devam eden ikili bu vetodan pek etkilenmişe benzemiyor gibi. Geçtiğimiz gün Ceyda Ateş ile görüntülenen Buğra Toplusoy, keyifsiz olmasına rağmen aşkının yanından bir an bile ayrılmadı. Toplusoy ailesi neden Ceyda'ya karşı tepkili sizce?

Baba Turgut Toplusoy, oğlunu özel olarak yetiştirdi. Özel okullarda okuttu, el bebek gül bebek büyüttü, üzerine titredi. Oğlunu deyim yerindeyse dantel işler gibi işledi. Roman mağazalarının dışında inşaat işlerinin de veliahtlığını oğluna bırakmaya hazırlanıyordu. Bütün planlarını buna göre yaptı. Fakat Buğra'nın eli biraz para tutunca ilk ihaneti babaya yaptı. Gençtir, hayatını yaşayacak elbette ama her anını Instagram'da paylaşmasına, ilişkisini bu kadar insanların gözüne sokacak şekilde yaşamasının bir anlamı yoktu. İlişkisini adam akıllı yaşayacak parası da var gücü de… Kimseye hissettirmeden yaşayabilirdi ne yaşayacaksa. Baba Toplusoy, Türkiye'nin tekstil dünyasında daha da iyi yerlere gelmesi için gece gündüz çalışıyor. Birçok yatırım yaptı. Baba bunları yaparken oğlu barlarda, gece kulüplerinde eğleniyor. Yaz başından beri Ceyda'yla tatil yapıyor zaten. Bu yüzden babasından büyük tepki aldı. İmajlarının zedelendiğini düşünüyor. Şirkete Buğra'nın içeri alınmaması yönünde talimat vermiş. Önümüzdeki günlerde bakalı neler olacak. Ceyda Ateş de ne kızmış! Eski sevgilisi Can Yurtsevdi'yle de yaşadıkları ilişki ortadaydı. Günaydın'ın ortaklarındandı, ortaklıktan atıldı, uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı. Başı dertten kurtulmadı. Bu çocuğun da ailesiyle arası bozuldu, şirketten kovuldu. Ateş gibi kızmış, dokunan yanıyor.

 

ALDATTIĞI NİŞANLISINI TEHDİT ETTİ Mİ?

İşadamı Kerem Göğüş'ün eski nişanlısı Burcu Özcan, nişanlılığı sırasında aldatıldığını ve onurunun kırıldığını iddia ederek 2 milyon lira manevi, 10 bin lira maddi tazminat davası açtı. Özcan, "Annemin hediyesi olan masa örtüleri, altınlarım, pasaportum ve şahsi eşyalarım o evde kalmıştır" diyerek eşyalarını da geri istedi. Özcan dilekçesinde, Kerem Göğüş tarafından tehdit edildiğini de iddia etti: "Bilgisayar mühendisliği okuduğum dönemde tanışarak görkemli bir törenle nişanlandık. Göğüş'ün sahibi olduğu şirkette bilgisayar mühendisi olarak göreve başladım. Göğüş bu sırada manken ve oyuncu Wilma Elles'le tanıştı. Yemek ve eğlencelere birlikte gitmeye başlamışlar. Çevremdeki dedikodularla ortaya çıkan ilişki gazete manşetlerini süsledi. Ayrılmak istedim. Ancak 'Ayrılamazsın' diylerek beni tehdit etti. Şirketini tanıtmak, paralı ihaleleri alabilmek için reklam yaparken benim gururumla oynadı. Benden ayrılmadan adımı kirletti." Daha önce de Kerem Göğüş'ün magazine çok meraklı olduğunu, sık sık haber olmak için şu anki sevgilisi Wilma Elles'le basının olduğu ortamlarda dolaştıklarını söylemiştiniz. Eski nişanlıdan da bu yönde bir açıklama geldi. Bu gelişmeden sonra Göğüş'ün eski nişanlısını tehdit ettiği iddiasının doğruluğu hakkında neler söyleyebilirsiniz?

Kerem Göğüş'ün nişanlıyken Wilma Elles'le aşk yaşamaya başladığını, bunun yanında Burcu Özcan ile Elles'in arkadaş olduğunu da ortaya çıkardık. Burcu'nun ne yalancılığı ne şizofreniliği kaldı. Bu olayların üzerine uzun süre sessizliğini korudu. Aradan baya bir süre geçtikten sonra dava açtı. Demek ki Göğüş'ün tehditleri devam ediyordu. Buna daha fazla dayanamayan kız da sonunda patladı ve dava açtı. Gerçekten tehdit aldığı doğru olabilir çünkü bu adam tekin bir adam değil. Bunu ilk günden beri söylüyorum. Reklam peşinde ve kendine piyasa yapmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Piyasada bu isimle ilgili hiç iyi şeyler konuşulmuyor. Wilma Elles de bu durumdan hoşnut demek ki. Bakalım dava nasıl ilerleyecek.

 

MALİ'NİN KIZI YASMİN'E YAKLAŞAN YANDI

Mehmet Ali Erbil'in 18 yaşındaki kızı Yasmin, Mehmet Aslan ile yakınlaştı. Bunu duyan Mali, Aslan'ı arayarak 'Kızımdan uzak dur' resti çekti. Erbil'den ummadığı bir tepki alan Aslan da Yasmin ile görüşmeyi noktaladı. Mali'nin etrafına "Yasmin'i bu piyasadan uzak tutacağım" dediği öğrenildi. Yasmin Erbil, henüz 18 yaşında olmasına rağmen magazin dünyasında sıkça adından söz ettirmeye başladı. Yasmin'in önceki günlerde de Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu ile bir erkek yüzünden kavga ettiği iddia edilmişti. Hem bu kavga hem de Mehmet Aslan ile yakınlaşmalarına ne diyorsunuz?

Yasmin'in bebeklik halini biliyorum. İlk fotoğrafını ben çekmiştim. Nergis Kumbasar'ın kızının üstüne nasıl titrediğini, nasıl özenle büyüttüğünü çok iyi biliyorum. Mehmet Ali Erbil'le boşandıktan sonra ne yanında başka bir adam gördük ne de duyduk. Çok düzgün bir hayatı var. Kendini kızına adamış bir kadın o. Bu dedikodular yüzünden ailece çok üzülmüşlerdir. Mehmet Ali Erbil'in özel hayatı nedeniyle kızının da adı bu tarz dedikodulara çok çabuk çekiliyor. Yasmin'in serseri bir kız olacağını düşünmüyorum. Kendinden yaşça çok büyük birisiyle de aşk yaşayacağını sanmıyorum. Mehmet Aslan da ona göre bir hayli büyük. Bu dedikodunun doğru olduğunu sanmıyorum. Doğruysa da Aslan'ın Yasmin'in peşine düşmesi sonucu başının çok ağrıyacağını söyleyebilirim. Nergis Hanım Erbil'e bırakmaz, kendisi yollar onu o kadar söylüyorum. Yasmin çok güzel bir genç kız oldu, çok da dikkat çekiyor, bahtı açık olsun.

 

Öte yandan; Yasmin ile Zehra'nın kavga ettiği dedikodusu doğru değil. Çünkü Zehra en son yaşanan olaylardan sonra kabuğuna çekildi. Zehra'nın üzerine yapıştı bu kavgacı lafı, o yüzden bu tarz haberler çıkıyor. Bence Zehra son olaylardan sonra akıllandı. Olması gerektiği gibi sessiz sedasız yaşıyor hayatını. [reklam]

MADEM BÖYLE BİR HALT ETTİN, ÇOCUĞUNA SAHİP ÇIKACAKSIN!

Tükenmişlik Sendromu hastalığı nedeniyle rol aldığı diziyi bırakıp Almanya'ya giden Meryem Uzerli'nin hamile olduğu haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Herkes bebeğin eski sevgili Can Ateş'ten olup olmadığını merak etmeye başladı. Ateş'in bebeği istemediği için Meryem Uzerli'yle tartıştıklarını ve oyuncunun bu yüzden ülkeyi terk ettiğini iddia edenler de oldu. Haber yayılır yayılmaz Ateş, "Ayrıldığımız doğrudur. Hamile olduğuna dair bir bilgim yok" diyerek herkesi şaşırtmıştı. Son yaptığı açıklamada, ise "Benim için yaşadığım ilişkiler her zaman çok önemli ve değerlidir. Muhakkak ki, herkesin kendine göre haklı sebepleri olsa da, ilişki süresince, iyi-kötü tüm yaşananların özel kalması gerektiğine inanıyorum. Meryem ile yaşadığımız ilişki de, benim için her zaman özel ve güzel kalacaktır. Yaşadığım bu ilişkiyle ilgili olarak, bundan sonrasında üstüme düşen sorumlulukların tabii ki bilincindeyim. Tüm dileğim, yaşanan bu süreçte, birbirimize karşı olan saygı ve olgunluğumuzu korumaya devam etmek." ifadelerine yer verdi.

 

İlk açıklama ile ikinci açıklama arasındaki farkın nedeni nedir? Çift bebek yüzünden anlaşamadıkları için mi ayrıldı? Uzerli'nin hamile olduğunu Almanya'da öğrendiği de konuşuluyor. Bu durumda Ateş'in de bebekten yeni haberi olduğu ihtimali de var mı? Can Ateş'in "Bundan sonrasında üstüme düşen sorumlulukların tabii ki bilincindeyim" cümlesini de bebeğin babasının o olduğunun kanıtı şeklinde yorumlayabilir miyiz?

Ben Meryem'in gidişinde hep bir anormallik olduğunu söylüyordum. Dizi nedeniyle çok yoruluyordu, bunalıyordu, sevgilisinin yanında ise her şeyi unutuyordu. Ne olduysa son tatillerinde oldu. Ondan sonra ülkeyi terk etti. Can Ateş evlenmeye yanaşmadı, ayrılmak istedi bu yüzden de kız bu hale geldi. Bence olay böyle oldu. Meryem'in Almanya'da tedavi gördüğü zamanlarda da sürekli onun yanına gittiğini, yalnız bırakmadığını söyleyip durdu ama Almanya'ya hiç gitmedi bile. Ayrılmadık deyip duruyordu ama şimdi Zeynep Okul adında biriyle birlikte.

Bunların üzerine Meryem'in hamile olduğu ortaya çıktı, ortalık bu haberle çalkalanıyor. Son tatillerinde Meryem'in hamile olduğunu öğrendiklerinde onunla evlenmeyeceğini ve bebeği doğurmasını istemediğini söylediyse eğer, bu her şeyi açıklayan durum olur. Meryem çok zor günler yaşadı. Bütün bu üzüntünün içinde inşallah Meryem'in bebeği sağlıklı olur. Can Ateş ilk başta bebek haberi çıktığında bunu kabul etmedi. Kıvırdı, kıvırdı, şimdi de mecburen kabul etti. Belki yine kabul etmezdi ama ailesinden müthiş bir baskı geldi, o da kabullendi. Anne-babası madem böyle bir halt ettin, çocuğuna sahip çıkacaksın diye oğullarının kulağını çekmiş.

Balık baştan kokar. Ebru Akel'le ilişkisinde de böyle oldu. İlişki evliliğe yaklaşır yaklaşmaz sona erdi. Can Ateş-Meryem Uzerli evleniyor haberleri ilk çıktığı andan itibaren nikâh masasına oturmadıkları takdirde buna inanmayacağımı söylemiştim. Ünlü kadınları da seviyor. Bundan önceki ilişkilerinde de bunu gördük. Geziyor, tozuyor, iş evliliğe gelince hemen ilişki yaşadığı kadınları terk ediyor. Can Ateş'le birlikte olacak olan kadınlara da akıllı olmalarını tavsiye ediyorum. Bu adamın evlenmeyi düşünmediği ortada.

 

ECE ERKEN BU ADAMA DİKKAT ETSİN

Ece Erken ile Bengü'nün eski sevgilisi Akın Altan arasında kafaları karıştıran şeyler oluyor. Önce sevgili olmadıklarını söylediler sonra da el ele denizde yakalandılar. Bütün günü birlikte geçirdiler. Ancak yine birlikte olduklarını inkâr ettiler. İkili arasında aşk var mı yok mu? Ece Erken neden sürekli bir şeyleri inkâr etme çabasında? Akın Altan Bengü'yü aldattı. Ayrılma nedenleri bu. Buradan Ece Erken'e sesleniyorum; daha önce böyle bir şey başına geldi, ihanete uğradın ve çok üzüldün. Dikkat et, aynı şeyleri bir daha yaşama. Başka birini aldattıysa seni de aldatabilir. Eğer bir ilişkiye başladılarsa hayırlı olsun, mutlu olsun isterim ama lütfen bu adama dikkat etsin.

Bir de şöyle bir durum var; Ece Erken ilişkiyi oturtmadan hemen fotoğrafları çekiliyor ve olaylar birden bambaşka yöne doğru gidiyor. Ece birliktelik yaşayacağı kişiyi iyice tanımak istiyor ancak çok bilindik mekânlarda dolaştığı için de daha bir şeyleri kendi kafasında oturtmadan hemen aşk haberlerinin içinde buluyor kendini. Eğer Akın Altan'la arasında bir ilişki yoksa, bundan sonra olacak kişileri tanımaya çalışırken göz önünde olmayan mekanlara gitmeye çalışsın derim.

 

 

CAN ATEŞ'TEN MERYEM UZERLİ'YLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin