Ünlülerden bebeğini ölüme terk eden anne için tepki!

Gölcük’te, iki aylık bebeğini evde bırakarak 9 günlük bayram tatiline giden ve açlıktan bebeğin ölümüne neden olan öğretmen Seçil M.D.’ye ünlü isimlerden tepki yağdı.


22 Ekim 2013 - 15:21
Magazin

Gölcük’te, iki aylık bebeğini evde bırakarak 9 günlük bayram tatiline giden ve açlıktan bebeğin ölümüne neden olan öğretmen Seçil M.D.’ye ünlü isimlerden tepki yağdı.

 

İŞTE O MESAJLAR

Durumu vahşet olarak değerlendiren ünlü isimlerin tepki dolu mesajları…

 

AHU SUNGUR

Birileri 2 aylık bebeği açlığa, susuzluğa terk eder, birileri dilendirir, birileri dayak atıp öldürür!

 

Bu nasıl vahşet! Allah'ım aklımızı koru

 

T.C. EBRU DESTAN İNAN

Allah’ım bir katile kızarken katil olabilirim! Yahu kadın 2 aylık bebeğini evde yalnız bırakıp 9 günlük tatile nasıl çıkarsın!

 

EBRU POLAT

Çocuğunu ölüme terk eden kadının akli dengesi bozuk muhtemelen. Çünkü hiçbir hastane kaydı olmayan bebeği, istese yok edebilirdi.

 

Tam bir ruh hastası. Çocuk yaşasa kim bilir ne eziyetler çekecekti. Allah im korusun böyle ebeveynlerden bu çocukları.

 

ECE ERKEN

Yeni doğan bebeğini bırakıp 9 gün tatile gitmiş, bebek açlıktan-susuzluktan ölmüş!

 

Bunun adı cinayet! Cezası müebbet hapis olmalı!

ERAY DEMİRKOL

Bir bebeğin dokuz gün aç susuz tek başına hayatta kalabileceğini düşünmek ne büyük bir kafasızlık nasıl bir ahmaklıktır vicdansız kadın...

 

REYHAN KARACA

2 aylık bebeğini 9 gün evde bırakıp giden de anne, çocuğu için kendi aç yatıp onu doyuran da anne.

 

Öfkelenmemek elde değil! Ya cezası...[reklam]

İFADE VERDİ

Bu arada Hürriyet’ten Arda Akın’ın haberine göre; savcılıkta ağlayarak verdiği ifadesinde genç kadın, ailesinin bebekten haberi olmadığını söyleyerek, “Hatay’a gitmeden önce iki biberon mama yedirdim. Karnını iyice doyurdum. Acıkınca ağlar ağlar uyur diye düşündüm” dedi. Bu arada Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı kadın hakkında inceleme başlattı. Türkiye’nin kanını donduran olayla ilgili soruşturmayı yürüten Gölcük Cumhuriyet Savcılığı’nda pişmanlık gözyaşyarı dökerek ifade veren Seçil M.D., herhangi bir psikolojik tedavi görmediğini söyledi. Bebeğinin ölümüne neden olduğu için büyük pişmanlık duyduğunu söyleyen genç kadın yaşadıklarını şöyle anlattı:


“İlk evliliğimi sorunlu bitirdikten sonra ailem yeniden evlenmeme karşı çıkıyordu. Polis olan sevgilimle yaşadığımız cinsel birliktelikten sonra hamile kaldım. Hamile olduğumu çok geç öğrendim. Uzun süre bebeği doğurup doğurmamak arasında kaldım. Aileme durumu nasıl anlatacağımı düşündüm. Çok korkuyordum. Buna rağmen oğlumu dünyaya getirmeye karar verdim. Uzun süre Hatay’da yaşayan ailemin yanına gitmemek için mazeret uydurdum. Karnım iyice büyüdükten sonra adeta eve kapandım. Doğum sonrası bebeğime sorunsuz baktım. Ailem, özellikle annem uzun bayram tatilini Hatay’da geçirmem için bana sürekli baskı yapıyordu. Bebeğimi kimseye bırakamayacağıma karar verdim. ‘Birkaç gün Hatay’da kalıp hemen eve dönerim’ diye düşündüm.

Hatay’a gideceğim gün oğluma iki biberon mama yaptım. Mamayı birkaç saat arayla yedirdim. Altını değiştirip beşiğine bıraktım. Üşümesin diye üstünü iyice örttüm. Evden çıkarken uyuyordu. Karnı acıksa dahi ağlar ağlar yeniden uyur diye düşündüm. Sonuçta ailemin yanına oğlumla gitseydim beni öldürebilirlerdi. Bebeği evde bırakmayı göze almak zorundaydım. Kapıyı kilitledikten sonra evden çıktım. Bebeğime bir şey olmaması için dua ettim.

Hatay’a gittiğimde aklım hep bebeğimdeydi. Ailemle bayram tatilinin sonuna kadar kalmayı düşünmüyordum. Ama uzun süredir beni görmedikleri için bırakmıyorlardı. Bebeğim için iyice telaşlanıyordum artık. Ama öldüğünü hiç düşünemedim. Bayram bittikten sonra hemen yola çıktım ve Gölcük’teki evime geldim. Kapıyı açar açmaz oğluma mama yapmak için mutfağa girdim. Hemen mamayı hazırladım. Beşiğinde hareketsiz yatıyordu. Kucağıma aldım biberonu ağzına soktuğumda hiç tepki vermediğini görünce hemen hastaneye getirdim. Burada öldüğünü söylediler. Daha sonra polisler beni gözaltına aldı.

 

 

KIZIYLA İLGİLİ AÇIKLAMALARI NEDENİYLE AVŞAR'A ELEŞTİRİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin