Ünlülerden objektiflere yeni yıl mesajları!

Güzel oyuncu Melisa Döngel, geçtiğimiz gün Vadistanbul’da görüntülendi.

Volkan Usta
05 Ocak 2024 - 10:05
Magazin

Akşam saatlerinde kız arkadaşlarıyla birlikte geldiği alışveriş merkezinde, bir restoranda yemek yiyerek keyifli zaman geçiren Döngel, muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayarak objektiflere poz verdi. 2024 yılından beklentisi sorusuna cevap veren Döngel, “Yeni yıldan dileklerim arasında sağlık, huzur ve aşk var. Şu anda hayatımda kimse yok, ben önce sağlık ve mutluluk diliyorum yeni yıldan.Tabi aşk olsa güzel olur” dedi. Döngel, gazetecilere mütevazı ve samimi tavırlarıyla teşekkür ettikten sonra alışveriş merkezinden ayrıldı.

ŞIKLIĞI VE PERFORMANSIYLA PARLADI

Kasımpaşa Spor Kulübünün yıldız oyuncusu Aytaç Kara, önceki gün Vadistanbul’da objektiflere yansıdı. Süper Lig'de gol krallığı sıralamasında adını ilk sıralara yazdıran yetenekli futbolcu, alışveriş merkezindeki bir kafeden çıkarken objektiflere takıldı. Soruları yanıtlayan Kara, kendi performansıyla ilgili olumlu düşüncelerini paylaştı. Kara,  “Yeni sezonda iyi bir çıkış yakaladım. Bu süreçte büyük çaba harcadım ve umarım daha çok gol atarak taraftarlarımızı sevindiririm” dedi. Aytaç Kara, muhabirlere teşekkür ederek Vadistanbul’dan ayrıldı.

ÖDÜL İÇİN ÇOK MUTLUYUM

MasterChef programının sevilen şeflerinden Danilo Zanna, önceki gün Vadistanbul’da görüntülendi. Alışveriş merkezinde zaman geçiren Zanna, ardından işletmecisi olduğu Vadi Filo D’olio’ya uğrayarak dünyanın en prestijli gastronomi rehberi ödülünün önünde poz verdi. Zanna, “Kısa sürede bu güzel ödülü aldığımız için çok mutluyum.” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin