Ünlülerin alışveriş turu!

Ertem Şener'den Şeyma Subaşı'na, Hamdi Alkan'dan Demet Akalın'a ünlü isimler alışveriş turlarında objektiflere yansıdı. İşte o anlardan samimi konuşmalar...

ozan
19 Kasım 2023 - 12:16
Magazin

Ünlü isimler alışveriş turunda objektiflere yansıdı. İşte o anlar...

23-11/19/ertem-sener-1700385677.JPG

Ertem Şener'in Aile Günü

Spiker Ertem Şener, önceki gün çocuklarıyla birlikte Vadistanbul’da objektiflere yansıdı. Vadistanbul Magic World Eğlence Merkezi’nde eğlenceli zaman geçiren Ertem Şener ve ailesi daha sonra gazetecilerin fotoğraf isteğini kırmayarak objektiflere poz verdiler. Ertem Şener, “Okulların ara tatilinde bol bol aktiviteler yaparak ailemle zaman geçiriyorum” açıklmasında bulundu. 

23-11/19/eyma-subasi-melisa-ilicali.JPG

Şeyma Subaşı'dan Kızıyla Poz

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, önceki gün kızı Melisa Ilıcalı ile birlikte Vadistanbul'da objektiflere yansıdı. Vadistanbul Magic World Eğlence Merkezi'ne gelerek eğlenceli zaman geçiren Şeyma Subaşı ve Melisa Ilıcalı, daha sonra gazetecilerin fotoğraf isteğini kırmayarak objektiflere poz verdiler. Şeyma Subaşı, "Bugün kızımla eğlenmek için geldik. Her şey yolunda gidiyor" diye konuştu.
 

 

23-11/19/ekran-goruntusu-2023-11-19-122853.png

Demet Akalın'dan Ayla Çelik'e Sürpriz

Ünlü şarkıcılar Demet Akalın ve Ayla Çelik, geçtiğimiz gün İstinyePark’ta bir araya geldiler. Yakın arkadaşı Ayla Çelik’e doğum günü sürprizi yapan Demet Akalın, kalabalık arkadaş grupları ile bulundukları restoranda Çelik için pasta kesip yeni yaşını kutladılar.

Mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ayla Çelik, “Demet’im her sene doğum günümü hatırlar ve kutlar iyi ki hayatımda böyle güzel dostlar biriktirmişim” dedi. Demet Akalın ise Ayla Çelik’e yeni yaşında sağlık, başarı, huzur ve para dilediğini söyledi.

23-11/19/zeynep-hamdi-alkan.JPG

Hamdi Alkan Kızıyla Alışverişte

Yönetmen Hamdi Alkan, eski eşi Canan Hoşgör’den olan küçük kızı Ayşe ile İstinyePark’ta görüntülendi. Sömestr tatilini birlikte bol bol vakit geçirerek değerlendirdiğini söyleyen ünlü yönetmen, kızıyla öncelikle AVM’deki mağazaları turlayarak daha sonra yemek molası verdiler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin