Ünlülerin AVM gezileri kameralara böyle takıldı!

Birçok ünlü isim yine AVM'lerde objektiflere yakalandı.

Volkan Usta
03 Eylül 2023 - 10:28
Magazin

Ekranların güzel oyuncularından Hande Soral, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. Tek başına geldiği AVM’de kısa bir alışveriş turuna çıkan güzel oyuncu, ‘’setten geliyorum kısa bir alışveriş yapıp hemen çıkacağım’’ dedi. Tarzı ve şıklığıyla göz kamaştıran Hande Soral, yanına gelen sevenlerini de kırmayıp onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

23-09/03/evvalsahin.JPG

ŞEVVAL ŞAHİN

Podyumların aranan yüzlerinden olan güzel model Şevval Şahin, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Tek başına geldiği AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp yeni sezon ürünlerini inceleyen Şahin, muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp poz verdi. Tarzı ve şıklığıyla göz kamaştıran Şevval Şahin, alışverişinin ardından aracını vale noktasından teslim alıp AVM’den ayrıldı.

23-09/03/hasanacankaya.JPG

HASAN CAN KAYA

Son dönemde stand-up şovu ile adından sıkça söz ettiren komedyen Hasan Can Kaya, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Kız kardeşi ile birlikte akşam yemeği için AVM’ye gelen Hasan Can Kaya, objektiflere tek başına poz vermeyi tercih etti. ‘’Çok Aşk’’ filminin vizyona gireceğinin müjdesini veren Kaya, ‘’Sonbahar gibi çok zorlu bir zamanda vizyona giriyoruz güzel geri dönüşleri bekliyorum, ayrıca Kanada ve Avustralya turnem var. Bu arada program çekimleri başladı yoğun bir tempoda devam ediyoruz’’ dedi. Meydan katında bulunan dünyaca ünlü markaların yeni sezon ürünlerini incelemeyi ihmal etmeyen Kaya, kısa bir alışveriş turunun ardından AVM’den ayrıldı.

23-09/03/ece2.JPG

ECE ERKEN

Ekranların sevilen ve deneyimli yüzü Ece Erken geride bıraktığımız gün Vadistanbul’da objektiflere yansıdı. Öğle saatlerinde geldiği alışveriş merkezinin Vadistanbul Moda Caddesi'nde gazeteciler tarafından görüntülenen Erken, her zaman olduğu gibi fit görünümü ve sade alışveriş tarzı ile dikkatleri üzerine çekti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin