Ünlülerin AVM gezilerinde renkli anlar!

Ünlü dünyasının birçok ismi AVM gezilerinden objektiflere yakalandı.

Volkan Usta
26 Ağustos 2023 - 11:53
Magazin

Başarılı sunucu ve model Çağla Şıkel önceki gün oğlu Kuzey ve Uzay ile birlikte Metropol İstanbul’da objektiflere yansıdı. Muhabirlerin fotoğraf isteğini geri çevirmeyerek, çocuklarıyla geldiği Hupalupa Aile Eğlence Merkezi önünde çocuklarıyla birlikte poz veren Şıkel, her zaman olduğu gibi pozitifliği ve keyifli halleri ile dikkat çekti. Yaklaşık 2 saat oğullarıyla trambolinde vakit geçirerek eğlenen Çağla Şıkel, daha sonra ailece yemek yedi. Kendisini fark eden sevenleriyle samimiyetle yakından ilgilenen Çağla Şıkel,  hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

23-08/26/reynmen.JPG

REYNMEN

Reynmen adıyla tanınan sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Yusuf Aktaş önceki gün İstinyePark’ta görüntülendi. Alışverişe geldiğini söyleyen ünlü ismin saçlarında yaptığı değişiklik ise dikkatlerden kaçmadı. Kardeşiyle birlikte poz vermeyi tercih eden Reynmen, “konserler devam ediyor yeni bir şey yok” dedikten sonra alışveriş turuna devam etti.

23-08/26/hamdi-zeynep-alkan-1.jpg

HAMDİ - ZEYNEP ALKAN

Yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan, önceki gün kızı Zeynep ile birlikte Alışveriş için gittikleri İstinyePark’ta objektiflere yansıdı. Muhabirlerle ayak üstü konuşan  Hamdi Alkan, kızının elinin sargılı olması üzerine  “babaları kızdırmamak gerek önemli bir şey yok” diyerek espri yaptı.

23-08/26/cansu-tosun.JPG

CANSU TOSUN

Ünlü oyuncu Cansu Tosun, önceki gün İstinyePark’ta objektiflere takıldı. Güzel oyuncu muhabirlere “arkadaşımla yemeğe geldim ve geç kaldım, sonra uzun uzun konuşuruz” dedikten sonra mekana giriş yaptı. Tosun'un kovboy botu ve onunla kombinlediği elbisesi ile farklı tarzı da dikkatlerden kaçmadı. 

23-08/26/gorkem-sevindik.JPG

GÖRKEM SEVİNDİK

Şu sıralar 'Ateş Kuşları' adlı dizide rol alan sevilen oyuncu Görkem Sevindik, önceki gün alışveriş için gittiği İstinyePark’ta görüntülendi. Görkem Sevindik, “ çocuklara hediye almaya geldim, her şey yolunda dizi güzel gidiyor" dedikten sonra muhabirler sormadan, "ortak olduğum kantinde de işler yolunda” diyerek espri yaptı ve gülüşmelere neden oldu.

23-08/26/pelin-oztekin.JPG

PELİN ÖZTEKİN

Ekranların sevilen oyuncusu Pelin Öztekin, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Yapım şirketi görüşmeleri için AVM’ye geldiğini ve birkaç görüşmesi daha olduğunu söyleyen Öztekin, ‘’bugünü iş günü olarak ayırdık koşuşturmaca var biraz’’ dedi. Parle'de yaptığı görüşme sonrası hızlı adımlarla aracını vale noktasından teslim alıp AVM’den ayrılan Pelin Öztekin’in sade ve şık tarzı ise dikkatlerden kaçmadı.

23-08/26/burcu-sendir.JPG

BURCU ŞENDİR

Cemiyet hayatının tanınan simalarından Burcu Şendir ve kızı Duru, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Tatil dönüşü kızı Duru ile birlikte AVM’ye gelen sosyetik güzel, uzun süre mağazaları dolaşıp yeni sezon ürünlerini inceledi. Daha sonra Cantinery Restoranda yemek yiyen Şendir, her zaman olduğu gibi şık tarzıyla göz kamaştırdı.

23-08/26/burak-ozdemir.JPG

BURAK ÖZDEMİR

Yaptığı birbirinden ilginç yemek videoları ve renkli kişiliği ile sosyal medyanın en yardımsever fenomenlerinden biri haline gelen Czn Burak lakaplı Burak Özdemir, annesi Didem Bozbura ile birlikte önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Yeni restoran açılışı öncesi kısa bir alışveriş turuna çıktığını söyleyen Özdemir, ‘’çalışmaktan vakit buldukça kendime zaman ayırıyorum’’ demekle yetindi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin