Ünlülerin AVM keyfi böyle görüntülendi!

Ekranların başarılı isimleri alışverişte objektiflere böyle yakalandı.

Volkan Usta
08 Temmuz 2023 - 10:21
Magazin

Ekranların başarılı ve güzel isimlerinden Deniz Baysal, geçtiğimiz gün 'Kolpa' grubunun solisti olan eşi Barış Yurtçu ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Öğlen saatlerinde alışverişe çıkan çift, bir süre mağazaları dolaşıp tatil alışverişi yaptılar. Çiftin, uyumlu tarzları ile neşeli ve eğlenceli halleri de dikkat çekti.

23-07/08/nur-fettahoglu-selma-ergec.JPG

YAKIN DOSTLAR BERABER

Ekranların iki başarılı oyuncusu Nur Fettahoğlu ve Selma Ergeç önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Baş başa mağazaları dolaşıp alışveriş yapan ikiliye özellikle yabancı hayranları yoğun bir ilgi gösterdi. Samimi ve içten tavırlarıyla dikkat çeken iki başarılı oyuncu sevenlerini kırmayıp hatıra fotoğrafı çektirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin