Ünlülerin bilinmeyen gizli mesleklerini açığa çıkardık!

Sahnelerde ve ekranlarda fırtına gibi esen, her attıkları adımla servetlerine servet katan ünlüler kazandıklarını ticarette değerlendiriyor. İşte ünlü isimlerin bilinmeyen gizli meslekleri...

resim yok
03 Eylül 2013 - 09:45
Magazin

Sahnelerde ve ekranlarda fırtına gibi esen, her attıkları adımla servetlerine servet katan ünlüler kazandıklarını ticarette değerlendiriyor.

 

İşte ünlü isimlerin bilinmeyen gizli meslekleri...

ERKAN PETEKKAYA:

 

Şişli’de sosyete pazarı kurdu. Bu pazarda organik bitkisel ürünler, tekstil, hediyelik eşya, kozmetik, bujiteri ve ev tekstili satılacak. Komplekste restoranlar da yer alıyor. Ayrıca Etiler’de bir kasap dükkanı var.

ŞAHAN GÖKBAKAR:

 

Çamaşırhane adında bir yapım şirketi kurdu. “Kazandım, kazandırdım, kazandıracağım” diyen Gökbakar, rol aldığı filmlerin yapımcılığını üstleniyor.

EMRE ALTUĞ:

 

Eşi Çağla Şikel’le birlikte Çeşme Alaçatı’da By Sako adlı bir butik otel açarak ticarete atıldı. Çift, yaz aylarını otellerinde hem çalışıp hem de tatil yaparak geçiriyor.

SERDAR ORTAÇ:

 

Birkaç yıl önce bir kalıp atölyesi satın aldı. Plastik enjeksiyon alanında faaliyet gösteren şirketini yurtdışına da taşımayı planlıyor.

EBRU GÜNDEŞ:

 

Tekirdağ’da Güntaş adını verdiği bir hayvan çiftliği kurdu. Ünlü sanatçı, yatırımını Ege bölgesine de taşımaya hazırlanıyor.

BÜLENT ERSOY:

 

Ünlü sanatçı yıllardır iş makinaları alıyor. 200-250 bin dolara aldığı dozer ve kepçeleri, inşaat şirketlerine 10 bin dolara kiralıyor.

KENAN DOĞULU:

 

Amerika’da Ken Love Yourself adında bir giyim mağazası var. Aynı zamanda Los Angeles’ta bir yapım şirketi bulunuyor.[reklam]

SERTAB ERENER:

 

Nişanlısı Demir Demirkan’la birlikte mortgage danışmanlığı ve inşaat şirketi var.

 

PINAR ALTUĞ

Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çifti, kızlarının ismi olan Su’dan esinlenerek “H2O Marin” adlı yeni şirketleri ile yatçılık sektörüne adım attı. Çift, özel gemi ve yatların tekstil tasarımını yapıyor.

 

ORTADOĞU'YA AÇILACAK

Tuba Büyüküstün, tüm gelirini ailesiyle birlikte kurduğu Baykon Endüstriyel Tartım Sistemleri ve İstron Elektronik Teknolojileri adlı iki firmaya yatırdı.

 

Kazakistan, Azerbaycan ve Kırgızistan’da şubeler açan Büyüküstün, gözünü şimdi de Ortadoğu’ya çevirdi.

 

 

GAYRIMENKUL ZENGİNİ ÜNLÜLER! İŞTE O LİSTE!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin