UnReal 4. sezon onayını aldı!

UnReal 4. sezon onayı beklenenden erken geldi! Lifetime'ın popüler dizilerinden UnReal'ın üçüncü sezonu belki 2018'e ertelendi ancak bu durum dizinin 4. sezon onayını almasına engel olmadı!

Kablolu kanallardan Lifetime'ın popüler dizilerinden "UnReal"ın üçüncü sezonu belki 2018'e ertelendi ancak bu durum dizinin 4. sezon onayını almasına engel değil!

UNREAL, 3. SEZON BAŞLAMADAN 4. SEZON ONAYININ KAPTI!

Kanaldan bugün gelen resmi duyuruyla UnReal'ın 4. sezonuyla da ekranlarda olacağının müjdesi verildi. Dizi, böylelikle 3. sezonu başlamadan bir sonraki sezonun onayını almış oldu.

Kurgusal bir flört yarışma programının kamera arkasına bizleri götüren UnReal'ın üçüncü sezonunun bu yaz döneminde ekranlara gelmesi bekleniyordu. Dizinin ilk iki sezonu Haziran ayı içinde ekranlara gelmeye başlamıştı. Ancak planda olmayan erteleme gelişmesi sonucu yeni bölümler için biraz daha beklememiz gerekecek.

17-07/29/unreal-lifetime.jpg

Shiri Appleby ve Constance Zimmer ikilisini başrolde izlediğimiz dizinin 3. sezon prodüksiyonu tamamlanmış durumda.

UNREAL 3. SEZON KONUSU

Yeni sezon hikayesinde tek bir kadın aday olacağnı ve erkeklerin kendisi için yarışacağını hatırlatalım. Söz konusu kadın aday Serena'yı canlandıracak kişi ise Caitlin FitzGerald olacak. Craig Bierko, Jeffrey Bowyer-Chapman, Josh Kelly, Brennan Elliott ve Genevieve Buechner sezonun diğer oyuncuları.

Marti Noxon ve Sarah Gertrude Shapiro ortak yaratıcılığında hazırlanan; önümüzeki iki sezonun showrunner'ı olarak Stacy Rukeyser'ın görev yapacağı dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda ayrıca Shapiro, Robert M. Sertner, Sally DeSipio, Peter O'Fallon ve David Solomon gibi isimler yer alıyor.

UNREAL 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

A+E Studios yapımcılığındaki UnReal'ın üçüncü sezonu 2018 senesi içinde ekranlara gelirken; dördüncü sezonun 2019 senesi içine sarkması olası görünüyor.

"UnReal" tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin