Usta isim Ediz Hun Savaşçı dizisine katıldı!

Savaşçı dizisine yeni bir isim daha katılıyor.

Merve Mutlu
24 Aralık 2020 - 11:55
Gündem

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Savaşçı dizisine dair gelişmeler merak uyandırmaya devam ediyor. Özel Kuvvetler Komutanlığına, kamuoyunda bilinen adıyla "Bordo Bereliler"e mensup bir timin hikayesini anlatan dizinin heyecanlı hikayesine bir yeni isim daha dahil oldu. 

20-12/24/savasci.jpg

Oyuncu kadrosunda: Murat Serezli, Ege Aydan, Burç Kümbetlioğlu, Gaye Turgut Evin gibi isimlerin yer aldığı, Ekin Mert Daymaz'ı da yeni başrol olarak kadrosuna dahil eden dizinin kadrosunda önce Yasak Elma dizisine transfer olan Berk Oktay'ın daha sonra da Feyza Sevil Güngör'ün ayrılık haberi gelmişti. En son Erkan Meriç'in dahil olduğu dizinin ana kadrosuna Tamer Karadağlı da dahil olarak herkesi şaşırtmıştı.

Usta isim Ediz Hun Savaşçı dizisine katıldı!

20-12/24/edizhun.png

Efsane aktör Ediz Hun fenomen Savaşçı adlı dizide uzun süre askeri istihbaratta görev almış, emekli albay Gündüz Göktürk karakteriyle ekranlarda olacak. Hun, aynı zamanda Savaşçı'da Tamer Karadağlı'nın babasını canladıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin