Uyanış Büyük Selçuklu Markus (Kaan Taşaner) kimdir?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna yeni isim katıldı.

Merve Mutlu
07 Aralık 2020 - 13:21
Gündem

Akli Film tarafından hazırlanan ve TRT ekranlarında yayınlanmaya başlayan dev bütçeli yeni dizi projesi Uyanış Büyük Selçuklu büyük bir hayran kitlesi kazandı. Beğeni toplayan dizinin kadrosuna Markus karakteri de dahil oluyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Markus kimdir?

20-12/07/kaan-tasaner-uyanos.png

Markus acımasız ve korkutuculuğu ile bilinen Romalı savaşçıdır. 

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Markus karakterini Kaan Taşaner canlandırmaktadır.

Kaan Taşaner kimdir?

20-12/07/kaan-tasaner.jpg

Konya S.Ü.Konservatuarı Tiyatro Anasanat Dalı mezunu olan Kaan Taşaner, oyunculuğa ilk adımını, Karanlıkta ilk ışık Kubilay adlı tiyatro oyunuyla attı, ardından 2004 yılına kadar çeşitli oyunlarda sahne aldı, televizyondaki ilk rölünü Büyük Buluşma adlı televizyon dizisinde canlandırdı, takip eden yıllarda televizyon ve tiyatroya birlikte devem etti, 2010 yılında Kanal D'de başlayan Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı dizide, Erdoğan Yaşaran rolünü kabul etti, ve bu sayede, adını ilk kez sürekli bir projede duyurmuş oldu. 2012 yılında Kanal D sitesinde yapılan bir ankette 2. En İyi Erkek Oyuncu seçilmiştir. Kuzey Güney adlı tv dizisinde Şeref Komiser rolünü canlandırmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin